Dolar 34,1564
%0.06
Euro 38,1693
%-0.2
Altın 2.909,990
%-0.8
Bist-100 9.771,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'tan ayrı SKM kararı

CHP Konak'tan ayrı SKM kararı

CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın aldığı kararla İl Başkanlığı’nın kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nden (SKM) ayrı bir ofis açma kararının alternatif SKM olarak tanımlanamayacağını belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisine henüz bilgi verilmediğini ancak ilçelerden kendi seçim ofislerini açmalarını kendilerinin istediğini söyledi. CHP Konak'tan ayrı SKM kararı

  • Ege Postası
  • 24.05.2018 - 17:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı CHP İzmir İl Başkanlığı’nın onayıyla oluşturulan ve yarın saat 18.00’de açılması beklenen Seçim Koordinasyon Merkezi’nden ayrı bir seçim koordinasyon kurulu ve merkezi oluşturma kararı aldı.

CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın aldığı kararıyla kurulacak olan SKM’nin başına ise Konak İlçe eski Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın yardımcısı olan Mehmet Şakir Başak’ın getirilmesi kararlaştırıldı. İlçe binasına yakın bir yerde tutulacak olan bir ofiste çalışmaların yürütüleceğinin kaydedildiği Konak İlçe SKM’sinin kurulmasıyla ilgili bir bilgisi olmadığını belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarından seçim bürosu açmalarını kendilerinin istediğini dile getirdi.

PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN, ARKADAŞLAR DAHA VERİMLİ ÇALIŞMAK İÇİN HERHALDE BİZİ ÖRNEK ALDILAR

İl Başkanı Deniz Yücel, kendisine henüz bilgi verilmediğini belirterek, “Partimize hayırlı olsun. İlçe başkanlarımızdan seçim bürosu açmasını biz istemiştik. Konak ilçe de, böyle bir uygulama yapmış. Konak ilçe ilde yaptığımız gibi seçimi yönetecek bir uygulamayı hayata geçiriyor. Arkadaşlar daha verimli çalışmak için herhalde bizi örnek aldılar. Öyle düşünüyorum. Oylarımızı ve başarıyı arttırmak için çalışacaklar. Konak özelinde yapılan bir çalışma. Bana henüz bilgi verilmedi. İlçe başkanı bize bildirir” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

ALTERNATİF SKM OLARAK İSİMLENDİRMEK, TANIMLAMAK, YORUMLAMAK DOĞRU DEĞİL

Konak İlçe Başkanlığı’nın açacağı ofisin ayrı bir SKM olarak tanımlanmasının doğru olmadığını kaydeden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Alternatif SKM olarak isimlendirmek, tanımlamak, yorumlamak doğru değil. Konak ilçesinde yürütülecek seçimle ilgili koordinasyonu arttırmak için kurulmuş bir birim. Seçim bürosunun değişik bir versiyonu diyebiliriz. Öyle düşünmüş olabilir arkadaşlar” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.