Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Örgütü'nde danışma kurulu heyecanı

CHP İzmir Örgütü'nde danışma kurulu heyecanı

CHP İzmir'de tüm dikkatler  İl Başkanı Alaattin Yüksel döneminde ilk olma özelliğini taşıyacak danışma kurulu toplantısına çevrildi. Toplantı Kültürpark-İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde 10:00'da başlayacak. 2 tur şeklinde yapılacak toplantının ilk bölümü basına açık. İkinci bölümde parti içi sorunlar masaya yatırılacak, yeni tüzük için önerilerin dinlenecek ve 2019’da yapılacak yerel seçim hazırlıkları noktasında fikir alışverişinde bulunulacak. Büyük örgüt buluşması 2 tur şeklinde yapılacak

  • Ege Postası
  • 09.04.2016 - 09:30

EGE POSTASI - CHP İzmir'de danışma kurulu toplantısı ,bugün saat 10:00'da Kültürpark-İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde başlayacak.

KİMLER KATILACAK
Danışma kurulu toplantısına CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Sorumlusu Haluk Koç, İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, il yönetimi, il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe sekreterleri, partili belediye başkanları, il delegeleri,  Parti Meclisi üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin yanı sıra sendika ve meslek örgütlerini başkanları katılacak.

2 TUR ŞEKLİNDE YAPILACAK
Danışma kurulu 2 tur şeklinde gerçekleşecek. İlk bölümde Sındır, Koç, Yüksel, Kocaoğlu ve STK temsilcileri konuşacak. Bu bölüm basına açık olacak. Öğle arası sonrası ikinci bölüm basına kapalı yapılacak. Bu bölümde parti içi sorunlar masaya yatırılacak, yeni tüzük için önerilerin dinlenecek ve 2019’da yapılacak yerel seçim hazırlıkları noktasında fikir alışverişinde bulunulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.