Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de İl Başkanı Serter 'evi'nde alarm verdi!

CHP İzmir'de İl Başkanı Serter 'evi'nde alarm verdi!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, üye olarak kayıtlı olup yaşadığı Karabağlar için AK Parti’nin en etkili ve yoğun propaganda yaptığı ilçe tespiti yaptı adeta alarm verdi. O ilçede seçim yarışı kızışıyor

  • Ege Postası
  • 12.05.2015 - 08:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, üye olarak kayıtlı olup, yaşadığı Karabağlar için alarm verdi. 15 gündür adaylarla birlikte alanda çalışmalarda olan Serter, AK Parti’nin en etkili ve yoğun şekilde çalıştığı ilçe olarak Karabağlar’ı tespit etti. 

Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre Serter, seçmen nüfusunun çok olduğu Karabağlar’da AK Parti’nin kadın kollarının mahallelerde etkili çalışmalar yaptığını, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile  adaylardan Necip Nasır ve Nükhet Hotar’ın afişlerinin ilçenin her tarafında yer aldığını başkan yardımcılarıyla paylaştı.

GÖRÜNÜRLÜĞÜ ARTTIRIN!
Karabağlar’da sandıktan AK Parti’nin gerisinde çıkmak istemeyen Serter, İlçe Başkanı Orhan Polat ve İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yanya’ya özel talimat verdi. Serter’in ilçe başkanı Polat’ı arayarak,  partinin ilçede AK Parti’nin gerisinde kalan görünürlüğünün (afiş, pankart) arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılmasını istedi. Serter, ilçeyi yakından tanıyan İl Kadın Kolları Başkanı Yanya’dan ilçeye daha fazla mesai harcamalarını, ev ziyaretlerinin arttırılmasını ve kapı kapı seçim vaatlerinin anlatılmasını istedi.

GENEL SEÇİMDE AK PARTİ BİRİNCİ ÇIMIŞTI
2009’da ilçe olan Karabağlar’da iki yerel seçimde sandıktan  CHP birinci parti çıkarken, 2011 genel seçimlerinde AK Parti birinci parti çıkmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.