Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den raylarda propaganda

CHP'den raylarda propaganda

CHP İzmir'de banliyö hattında propaganda yapıyor. Gün boyu vagonda ve istasyonda duran partililer, seçim bildirgesi dağıtıp, yol boyunca proje anlatıyor. Çalışma özellikle CHP'nin yerel seçimde kaybettiği Menderes ve Aliağa istasyonlarında yoğunlaşıyor. CHP İzmir, raylarda propaganda yapıyor

  • Ege Postası
  • 11.05.2015 - 14:11
İZMİR - CHP İzmir'de yerel seçimde kaybettiği Aliağa ve Menderes'te birinci parti çıkabilmek için İZBAN propagandasına başladı. İZBAN Aliağa- Cumaovası arasındaki banliyö hattında her gün 35 partili seçim bildirgesi dağıtıyor. Partililerin bir kısmı istasyonlarda sabit kalıyor ve tren bekleyen yolcularla sohbet edip, projeleri anlatıyor, bir kısmı da gün boyu vagondan inmiyor ve yolcularla görüşme fırsatı buluyor.



İzmir milletvekili adaylarından Selin Sayek Böke ve Turgay Bozoğlu'nun da katıldığı çalışmalar, önümüzdeki günlerde belediye otobüsleri ve vapurlarla sürecek. Partililer, adaylarla birlikte otobüse binip halkla biraraya gelecek.



CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, "Halka dokunabileceğimiz her noktada olacağız. Belediye otobüsünde de varız, AVM'de de yalıda da gecekonduda da. İZBAN yolculuğu uzun sürüyor. Vatandaş ilgiyle dinliyor, bildirgeyi okuyup inceliyor. Zihinlere giriyoruz, kalplere yerleşiyoruz. İzmir'de en iyi seçim sonucunu alabilmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz" dedi. (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.