Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Hoşgeldiniz” dedi, CHP'liler tepki gösterdi!

Kocaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Hoşgeldiniz” dedi, CHP'liler tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun, kürsüye çıkarak “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum” demesi parti içinde tepki çekti. Parti içinden bir çok isim sosyal medyadan Kocaoğlu’nun sözlerini hedef aldı. Kocaoğlu İzmirliler adına “Hoşgeldiniz” dedi

  • Ege Postası
  • 11.05.2015 - 10:14
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdiği İzmir mesaisinin yankıları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmiş, Atatürk Stadyumu’nda, maliyeti 770 milyon liralık 626 projeyi hizmete açmıştı.  

Erdoğan'ın Atatürk Stadı mitinginin sürprizi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kürsüye çıkması olmuştu. 'Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Aziz Kocaoğlu kürsüde “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kocaoğlu’nun sözleri CHP içinde tepkiye neden oldu. Parti içinden bir çok isim sosyal medyada tepki gösterdi.


İL BAŞKAN YARDIMCISI TEPKİ GÖSTERDİ
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, kendisine ait Facebook hesabından, “Polise vur emrini ben verdim diyen, Berkin'in annesini yuhalatan, Baskının ve diktatöryanın lideri, Kaçak Aksaray'ın mucidi Cumhurbaşkanı olan zat bugün İzmir'deydi. Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoşgeldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten…O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimlerde beğendi.


MECLİS ÜYESİ DE “YOKUZ” DEDİ
Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel de yine sosyal medyadan  “Sn Aziz Kocaoğlu RTE'ye 4 milyon İzmir'li adına hoşgeldiniz demiş o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim...”  ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. Şenel’in kendisine ait Fecabook hesabından kullandığı ifadelerin  altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailemde yok” yorumunda bulundu. Şenel’in ifadelerini partide geçmiş yıllarda aktif görev almış Yusuf Baratalı, Uğur Yelekli, Recai Acar gibi isimler beğendi. 


ESKİ BÜROKRATI  DA TEPKİ GÖSTERDİ
Kocaoğlu’nun eski bürokratlarından, yerel seçimlerde Buca Belediye Başkan Adayı olan  Oktay Gökdemir’de tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Gökdemir, Facebbok sayfasından şu paylaşımı yaptı;
Değerli dostlarım, sizlerden çok özür dilerim....ben bilmiyordum...genelde televizyon izlemiyorum...ama şimdi öğrendim...büyük a , meğerse dün Atatürk Atadı’nda asrın lideri'nin ('!) mitingine katılmış....kürsüye çıkmış , konuşma yapmış...şimdi ben de parti üyesiyim ve 3 dönemdir izmir il delegesiyim...ben yapsam partiden ihraç etmeye kalkarlar...niye , bu arkadaşın dokunulmazlığı mı va? asrın lideri(!) dünkü mitingde, CHP'nin seçimler için geliştirdiği projeleri eleştirmiş....arkadaş da oturup dinlemiş...dinlemekle kalmamış,,kürsüye çıkarak, "kentimizi onurlandırdığınız için 4 milyon izmirli çok mutluyuz" demiş... ömürleri boyunca güce tapanlar için herhangi bir sorun yok galiba...bizim elimizde kamu gücü olmadığı için , vurun abalıya misali yanlışları eleştirenleri susturmaya çalışıyorsunuz...adamlar, cumhuriyet bayramında , 10 kasımlarda protokol icabı da olsa Atatürk'ü anmamak için Ankara dışına kaçıyorlar, yurt dışı seyehat düzenliyorlar , bizim her şeyi çok bilen büyük a 'mız o gün kentte kalıyor ve mitinge katılıyor ve övgüler düzüyor...sonra herkes gariban Oktay Gökdemir'e , Ertuğrul Aksoydan'a yükleniyor...ağır abileri(!) var arkadaşların...sağa , sola telefon açıp, yazdıklarını neden beğeniyorsunuz diyorlar...biliyorum ki bunları yapanlar , buradan beni takip ediyorlar...hadi konuşsanıza şimdi...kim veriyormuş partiye zararı gördünüz mü'”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.