Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nafiz Gürman Mahallesi’nden CHP’ye100 kişi katıldı

Nafiz Gürman Mahallesi’nden CHP’ye100 kişi katıldı

İzmir’de yaptığı çalışmalar ile dikkatleri çeken CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı seçime günler kala Nafiz Gürman Mahallesi’nde 100 kişiye rozet taktı. Rozet takma töreninde İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in konuşması damga vurdu. İmam hatipler kuran Parti’nin CHP olduğunu söyleyen yüksel, “ Bunlar vatandaşın çocuğunu imam hatibe yolluyor, kendi çocuklarını Amerika’ya okutmaya yolluyor” dedi. Nafiz Gürman Mahallesi’nden CHP’ye100 kişi katıldı

  • Ege Postası
  • 10.05.2015 - 13:54
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP İzmir Milletvekili adayı Zeynep Altınoklar Nafiz Gürman mahallesinden Genel seçimlere günler kalan yaklaşık 100 kişi partiye katıldığı törene katıldı.  Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın’ın organize ettiği törende konuşmacıları konuşmaları damgasını vurdu. Törende İl sözü alan Mahalle Muhtarı Ali Aydın hükümete yüklendi. Aydın’ın hedefinden AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ vardı.

AK PARTİYİ ELEŞTİRDİ CHP’YE ÜYE OLDU
Aydın, yaptığı konuşmada,” AK Parti İlçe Başkanlığı milletvekilleri ile birlikte bir kahvaltı verdi. Bende bu mahallenin mülkü amiri olduğum için bende katıldım. Ben sağcı, solcu, futbolcu değilim devrimciyim.  Toplantı da diğer muhtar arkadaşlarım konuşuyorlar, yok şudur budur diyorlar.  Ben kalktım Hamza Dağ’a “Sayın milletvekilim, ben acil işim var gitmek zorundayım, bu neden ile önce konuşmam lazım, bana mikrofonu verdiler bende Hamza Dağ’a bu milli emlak canımızı yakıyor, yuvaları yıkıyor, vatandaşlar milli Emlak’a ceza yatırmak için kızının, gelinin kolundaki bileziği alıp bozduruyor, “ kızım şu borcu bitirelim ondan sonra alalım diyor”  fakat bu bileziği alamayınca yuvalar yıkılıyor.  Buna bir çözüm bulun 24 saatte mecliste yasalar çıkarıyorsunuz, ama bu emekçi halkım için bir tane yasa görmedim,  bana verdiği cevap “ Ali bey biz zaten seni biliyoruz,  sen devrimci olduğun için bizi eleştirmeye geliyorsun” Evet ben devrimciyim halkımın devrimcisiyim. 90’a yakın siyasi parti var gelsinler benim mahalleme bir çivi çaksın, elini öperim. Ben devletin kurumlarında çalıştım, yıllarca gardiyanlık yaptım. İstedikleri zaman bir gecede yasa çıkarıyorlar. Müslüman adam yalan söylemez. “ dedi.

BAŞKAN KARABAĞ’DAN MÜJDE YAĞMURU
Törende kısa bir süre kalan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, Belediye’de yapılan çalışmalar şile ilgili bilgi verdi. Karabağ sözlerine söyle devam etti;   “Çarşamba pazarının yerini burada ki Pazar gibi üstünü kapatıyoruz. Çağdaş üstü kapalı bir pazara kavuşacağız. Onun yanında da bir arsamız var, oraya da Aşık Mahsuni Şerif’in adına yaşatacak kültür merkezi ve taziye evi yapacağız.7. Diş hekimini İhsan Alyanak Kültür merkezinden bir ay içinde diş polikliniğimiz kuruluyor. Bunların en önemlisi evlerinizi satmayın, imar planlarınız değiştiriyoruz. Onur mahallesi, Yamanlar, Nafiz Gürman,  Emek ve Gümüşpala mahallerinin imar planların çalışmasını Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek yapıyoruz. Bu dönem size yapacağım en güzel şey bu… Bizim en büyük sorunumuz iş sorunu. İş kurun şubesi olduk. Çok güzel işler buluyoruz.” Dedi  Konuşmasından sonra Başkan Karabağ CHP’ye yeni katılan bir isme rozet takarak toplantı yerinden ayrıldı.
 
 
HALKIN ÇOCUKLARI İMAM HATİBE, KENDİ ÇOCUKLARI AMERİKA’YA
 Başkan Karabağ’dan sonra söz alan İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ise “7 Haziranda seçimlerine gidiyoruz bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi ana karnından mezara gidinceye kadar projelerimiz var.  Bu projelerimizi daha kısa daha yalın halka dokunan projeler. Halkın acil ihtiyaçlarını çözecek sorunlarını çözecek projelerimizi anlatıyor Genel Başkanımız. Sevim bildirgemiz bunun üzerine kurulu. Genel Başkanımız birkaç basit projeden bahsedince panikledi AKP. Eyvah ne oluyor CHP benim senelerdir kandırdığım insanları uyandırıyor. AKP insanlara makarna, kömür 50 lira 100 lira ile inşaların oylarını alamaya çalıştı. Bizim Sosyal adaleti savunan, sosyal devleti savunan bir partiyiz. Eğer bir devlet vatandaşı geçinemiyorsa ona bakmak zorunda. Alan el veren eli görmeyecek. Bu yardımı devlet yapıyor, bunlar ne yapıyor bunu “ben verdim” diyorlar. Bunlar dine sarılıyor, bizim için “bunlar gelecek dini ortadan kaldıracaklar, bunlar gelecek imam hatipleri kaldıracaklar” diyorlar. Sevgili arkadaşlar İmam hatipleri kuran parti Cumhuriyet Halk Partisidir. İmam hatipleri kapatacak diyorlar ya bize.. İmam hatipleri Cumhuriyet Halk Partisi döneminde biz kurduk. İlahiyat fakültelerini ve Diyanet işleri başkanlığını biz kurduk. Bunlar ne yapıyorlar, burada imam hatipleri açıyorlar, ama kendi çocuklarını onun bunun, zenginin parası ile Amerika’ya okutmaya yolluyorlar.  Ama halkın çocukları sadece imam hatibe gitsin istiyorlar. Bu memlekete sadece imam lazım değil ki, biz zaten ailenden bunları öğreniyoruz. ” dedi

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE GURUR DUYUYORUM“
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “ Bu gün burada partimize yani katılacak yoldaşlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayraklı’da Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ın altı yılda yaptığı çalışmaların semeresini CHP örgütü olarak karşılığını almak bir örgüt emekçisi olarak beni mutlu etmiştir. Burada iki dönem partimizin Bayrağını dalgalandıran ve yaptığı hizmetler ile bizim yüz akımız ve gururumuz olan Sayın Hasan Karabağ’a örgütümüz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Ve 7 Haziran’da yapılacak Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisini iktidara ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacacağız. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum Bayraklı’da partimizi 1.parti yapacağız. bundan kimsenin şühpesi olmasın." Dedi.  


Konuşmalardan sonra İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir Milletvekili adayı Zeynep Altınoklar ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper CHP’ye katılan vatandaşlara rozetlerini taktılar. Toplantının en büyük sürprizi ise,  Nafiz Gürman mahalle muhtarı Ali Aydın’ın CHP rozeti takması oldu. Aydın’a CHP rozetini CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper taktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.