Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Açılışa Başkan Batur'un konuşması damga vurdu

Açılışa Başkan Batur'un konuşması damga vurdu

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe seçim bürosu açılış törenine katıldı. Narlı mahallesinde gerçekleştirilen seçim bürosu açılış törenine sendikalı olma coşkusu yaşayan belediye işçileri damga vurdu. Açılışa Başkan Batur'un konuşması damga vurdu

  • Ege Postası
  • 10.05.2015 - 13:50
İZMİR - CHP Narlıdere seçim bürosunun açılışına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe başkanı Cafer Esen, CHP il başkan yardımcısı Celal Yıldız, CHP milletvekili adayı Ali Yiğit, CHP Milletvekili adayı Tuncay Özkan, CHP Milletvekili adayı Ednan Arslan ile CHP Güzelbahçe ilçe başkanı Kazım Çam,  Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Belediye İş 2nolu şube başkanı Ahmet Mutoğlu, belediye taşeron işçileri, CHP Narlıdere kadın ve gençlik kolları, partililer ve Narlıdereli vatandaşlar katıldı. CHP Narlıdere ilçe başkanı Cafer Esen seçim bürosu açılışı öncesinde yaptığı konuşmasında seçimlere ilçe olarak hazır olduklarını ve tüm güçleri ile haziran seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacaklarına inandıklarını ifade etti. Esen “ Narlıdere haziran seçimlerinde üzerine düşen vazifeyi yerine getirecek. Tüm gücümüzle sandıklara sahip çıkacağız. Partimizi iktidar, Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız” dedi.


 
Artık Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olduğu bir ülkede belediye başkanı olmak istiyorum.


 
CHP Narlıdere ilçe seçim bürosu açılış törenine Belediye iş sendikası yönetimi ve Narlıdere Belediyesi taşeron işçileri ile birlikte davul zurnalar eşliğinde giren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur alkışlar ve sloganlar arasında açılışa gelen büyük kalabalığı selamladı.Batur açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada yirmi sekiz gün kalan seçimler için herkesin canla başla çalışması gerektiğini ifade etti. Batur “ Haziran Kaderini belirleyen seçimlere çok az zaman kaldı. Ülkenin durumu malum. Halkımızın gözü önünde dönen talan ve yalanların haddi hesabı yok. Kabusa dönen bu kötü gidişe dur demek için herkesi canla başla çalışmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız ne diyor; ‘Taşeron kalmayacak’ diyor. Bakın burada belediyemizin temizlik işlerine bakan işçi arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız pazartesi itibari ile  artık sendikalı olacaklar.  Taşeron sistem altında ezilmekten kurtulacaklar. Narlıdere Belediyesinde artık taşeron çalışan işçi kalmayacak” dedi.  Batur “Haziran seçimleri çok az bir süre kaldı. Narlıdere her seçimde olduğu gibi en iyi neticeyi almak için gerekli tüm mücadeleyi ortaya koyacak. Kadını ile erkeği ile genci ile sokak sokak, ev ev dolaşacak. Ben Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olarak artık, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olduğu bir belediye başkanı olmak ve bu mutluluğu ve gururu yaşamak istiyorum. Sokakta ve sandıkta gereken tüm çabayı göstererek bunu başaracağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.