Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Serter'den başkanlar zirvesi: Gündem seçimler

CHP İzmir'de Serter'den başkanlar zirvesi: Gündem seçimler

CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi İl Başkanı Bedri Serter ve kurmayları ilçe başkanlarıyla il binasında toplantı yaptı. Toplantının gündeminde hazirun listesi ve yapılacak olan delege seçimleri vardı. Toplantıda en ciddi çıkış Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’den geldi. CHP İzmir'de Serter'den başkanlar zirvesi: Gündem seçimler

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 16:20
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve kurmayları, delege seçimleri öncesi ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı.Toplantının gündeminde hazirun listesi ve yapılacak olan delege seçimleri vardı. 

BAŞKANLARA TALİMAT
İl Başkanı Bedri Serter ve başkan yardımcılarının ilçe başkanlarına, “Delege seçimlerini tek günde yapmayın. Son haftaya da bırakmayın. Tekrarı mümkün olmayabilir. Birbirinin üstüne bindirmeyin. Üç dört haftaya da yaymayın. Rahat bir ortamda yapın. Süreç hukuka uygun şekilde yürüsün” talimatı verdikleri öğrenildi. 

Toplantıda en ciddi çıkış Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’den geldi.

UYGUR İSYAN ETTİ!
Torbalı İlçe Başkanı Uygur’un ilçe başkanlığının by-pass edilerek yapılan üyeler hakkında tepki gösterdiği ve, “ 600 civarı fazla üye vardı listede. Yarısının nakil olduklarını tespit ettik. Yarısının ise nasıl nereden üye oldukları belirsiz. Bu isimler çoğunlukla, belediye AK Parti’nin eline geçtikten sonra belediye de işe başlayanlar, yerel seçimlerde istifa edip DSP’ye çalışanlar. Bunlar partililik kriteri de taşımıyor. Oy kullanmaları haksızlık. Ben bunları kimlerin yaptığını, yaptırdığını biliyorum ama isimleri daha sonra açıklayacağım” dediği öğrenildi.

ALPER: ALET OLUNMASIN!
Bayraklı İlçe Başkanı Alper’in ise yerel seçim sürecinde ve genel seçim sürecinde parti aleyhine çalışanların üye listelerinde yer aldığını öne sürdüğü ve “ Başka partiye çalışan hainlerin atılması lazım. Delege seçimleri başlıyor. DSP, AKP, HDP’ye çalışanlar ellerinde hazirun listeleriyle dolaşıp çalışma yapıyor. Bunlar il yöneticileri milletvekilleri aracılığıyla üye yapılıyor. Bunlara dur denilsin. Alet olunmasın. Bunlar partiden temizlensin” dediği belirtildi.

GÜL’DEN TUTANAK SİTEMİ!
Öte yandan 56 partilinin liste askıdayken imza atmasının il yöneticileri tarafından tespit edildiği Buca’da ilçe başkanı Bektaş Gül’ün, “Bunların  il yöneticilerinin tutanak tutmasından yarım saat sonra basına düşmesi etik değil” diye tepki gösterdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.