Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de aday adayı piştisi!

CHP İzmir'de aday adayı piştisi!

Genel Merkez’de İzmir ‘e yönelik son iki gündür yaşanan hareketlilik, partinin İl Başkanlığı’na yansıdı. Çok sayıda aday adayı sabah saatlerinden itibaren İl Başkanı Ali Engin ile görüşmek için il binasına akın etti. İl binasında yaşanan hareketlilik esnasında Aliağa Belediye Başkanlığı’na talip olan Tamer Karaman ve Barış Eroğlu ile mevcut belediye Başkanı Turgut Oğuz pişti oldu. Üç isimde Engin’ e ‘Aliağa’da durum ne ‘ diye sordu.

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 16:37
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçim komisyonunun dün İzmir milletvekilleriyle yaptığı ve metropol dışı ilçelerin masaya yatırıldığı 4 saat süren zirvenin ardından tüm dikkatler Genel Merkez’de PM toplantısından gelecek habere çevrildi.

Genel Merkez’de İzmir ‘e yönelik yaşanan hareketlilik, partinin İl Başkanlığı’na yansıdı. Çok sayıda aday adayı sabah saatlerinden itibaren İl Başkanı Ali Engin ile görüşmek için il binasına akın etti. Aday adayları yaşanan gelişmeler nedeniyle ilçelerine yönelik Engin’den bilgi almak için adeta sıraya girdi. İl binasında yaşanan hareketlilik esnasında Aliağa belediye başkan aday adayı Tamer Karaman ve Barış Eroğlu ile mevcut belediye Başkanı Turgut Oğuz pişti oldu.

KISA SÜRELİ ŞAŞKINLIK

Öğle saatlerinde parti binasına gelen Eroğlu ve Karaman, Engin’le görüşmek için beklediği sırada il başkanlığına Aliağa Belediye Başkanı Oğuz da geldi. İl Başkanı Engin’in makam odası önünde beklerken karşılarında Oğuz’u gören Karaman ve Eroğlu şaşkınlık yaşadı.Engin’in makam odası önünde kısa süre sohbet eden Oğuz, Karaman ve Eroğlu ilçeye yönelik Ankara’da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi almak için İl Başkanı’nın yanına birlikte girme kararı aldı.

ALİAĞA İLE İLGİLİ KAFA KARIŞIK
Belediye Başkanı Oğuz’un Engin’e ‘benle ilgili bir sıkıntı var mı’ diye sorduğu, İl Başkanı’nın “Senle ilgili bir sıkıntı ifade edilmedi…Birbiriyle çelişen anketler var. Vekiller farklı görüşler bildirdi. Genel Merkezin Aliağa ile ilgili kafası karışık. Şubat ayına kadar Aliağa’da değerlendirmeler yapacak” dediği öğrenildi.Engin’in Karaman ve Eroğlu’na da "süreç devam ediyor çalışmalarınızı sürdürün" dediği belirtildi.

Engin’in Aliağa’da adayın açıklanmasının Şubat’ın ilk haftasına kaldığını açıklamasının ardından Oğuz, Karaman ve Eroğlu il binasından ayrılırken, Oğuz’un Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla görüşmek için Büyükşehir’e gittiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.