Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de disiplin krizine 'Güven' ayarı!

CHP İzmir'de disiplin krizine 'Güven' ayarı!

CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  İzmir ziyaretlerinde korumalığını yapan Turgut Yalçın'ın ihracının istendiği disiplin dosyasıyla ilgili krize 'Güven' ayarı geldi. Kılıçdaroğlu'nun korumasına ihraç isteminde yeni gelişme

  • Ege Postası
  • 05.10.2016 - 11:51

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Yönetimi, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın ayağına basıp dirsek attığı iddiasıyla ilçe yönetimi tarafından ihracı istenen Turgut Yalçın'ın disiplin dosyası için 'uzlaşma formülü' üzerinde durmuştu.

Yönetimin dosyayı il disiplin kuruluna sevk etmemesi nedeniyle İlçe Başkanı Kaya, sitem etmiş ve yönetime 'tüzük' çıkışı yapmıştı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki ziyaretlerinde korumalığını yapan Yalçın'ın dosyası ile ilgili İl Başkanı Asuman Ali Güven'den müdahale geldi.

Parti il binasında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve CHP Buca İlçe Başkanı Kaya'yı 'hayırlı olsun' ziyaretinde ağırlayan Güven'in uzlaşı formülü için Kaya'ya ısrarcı olduğu, Kaya'nın da Genel Merkez kanadından gelen baskının da etkisiyle uzlaşıya  gönülsüz olarak 'tamam' dediği belirtildi.

Güven'in dosyayı rafa kaldırdığı ve bir daha yönetimde gündeme getirmeyeceği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.