Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de dört ilçeye SÖRE uyarısı!

CHP İzmir'de dört ilçeye SÖRE uyarısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerinde önemle durduğu sandık çevresi örgütlenmesi ve eğitiminde İzmir'de çalışmalar sürüyor. Parti yetkilileri İzmir'de 4 ilçeye SÖRE uyarısı yaptı. Öte yandan sandık çevresine yönelik eğitim ve alan çalışmasında birinci olan ilçeye ödül var. Kılıçdaroğlu üzerinde büyük önemle duruyor

  • Ege Postası
  • 02.11.2016 - 11:16

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önemle üstünde durduğu sandık çevresi örgütlenmesi ve eğitiminde olası referandum ve erken seçime karşı partinin çalışmaları sürüyor. 

Bu ay Trabzon'da yapılacak olan il başkanları toplantısının bir numaralı gündem maddesi de sandık çevresi örgütlenmesi ve eğitimi olacak.

İzmir'de de çalışmalar devam ederken, geçtiğimiz günlerde 30 ilçeyi kapsayan Sandık Örgütlenmesi Eğitimi(SÖRE)konusunda geniş çaplı bir toplantı gerçekleşti.

4 İLÇEYE UYARI
Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre İzmir'de 4 ilçeye SÖRE uyarısı yapıldı. Parti yetkilileri, sandık çevresi sorumlularının eğitiminin tamamlanıp bir an önce saha çalışmasına çıkmasını isterken, dört ilçede eğitime henüz başlanmaması sıkıntı yarattı.

Parti içi eğitimlerden sorumlu koordinatörler Beydağ, Bayındır, Menemen ve Kınık'ta sandık çevresi sorumlularının eğitimine henüz başlanmaması nedeniyle dört ilçenin başkan ve yönetimini uyardı. 

BİRİNCİ İLÇEYE ANKARA ÖDÜLÜ
Öte yandan il başkanlığı, sandık çevresi sorumlularında en fazla eğitim ve alan çalışması yapan ilçeyi ödüllendirme kararı aldı. 15 Kasım itibariyle bu alanda birinci olan ilçedeki 30 sandık çevresi sorumlusu Ankara'ya götürülecek. Anıtkabir ziyareti dışında, partinin grup toplantısına katılınılacak finalde ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya gelinecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.