Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'gençlik' neşteri: 4 ilçe görevden alındı!

CHP İzmir'de 'gençlik' neşteri: 4 ilçe görevden alındı!

CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nda İl Başkanı Sinan Sarıküse düğmeye bastı. Daha aktif yönetimler oluşturmak adına Narlıdere, Karşıyaka, Bornova ve Menderes'te ilçe başkan ve yönetimleri görevden alındı. CHP İzmir'de beklenen neşter...

  • Ege Postası
  • 09.11.2016 - 07:48

EGE POSTASI - CHP İzmir'de uzun süredir 'gençlik' krizinin yaşandığı Narlıdere'yle ilgili beklenen oldu. İlçe ana kademe başkanı Şahin Fırat'ın aktif olmadıkları gerekçesiyle il başkanlığına şikayet ettiği ilçe gençlik kolu başkanı Ferhat Şahanlı ve yönetimi, il gençlik kolu yönetimi tarafından görevden alındı.

İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse geçtiğimiz günlerde ilçeye giderek Şahanlı başkanlığında 'karma' yönetim önerisi yapmıştı. Sarıküse, bir hafta boyunca ilçede kamp kuracak. Sarıküse, Şahanlı başkanlığında kongrede kazanan ve kaybeden liste ile dışarıdan isimlerden karma bir yönetim oluşturacak.

İl gençlik kolları yönetimi, Karşıyaka, Menderes ve Bornova'da da benzer metodu uygulayacak. Bu üç ilçede de başkan ve yönetimler görevden alındı. Mevcut başkanların başkanlığında daha aktif yönetim oluşturulacak.

Narlıdere, Karşıyaka, Bornova ve Menderes'le ilgili 'görevden alma' kararı il yönetiminde oybirliğiyle alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.