Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de hareketli hafta!

CHP İzmir'de hareketli hafta!

CHP İzmir örgütünü hareketli bir hafta bekliyor. CHP İzmir, salı günü Aydın’a gidecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için taktik alacak.Perşembe günü ise il başkanlığı kentteki doğaseverler ve çevre dernekleriyle kapsamlı bir toplantı yapacak. Toplantıda çevre sorunları masaya yatırılacak, çevreyi ilgilendiren konularda ortak eylem kararı alınacak. Örgütün merakla beklediği il danışma kurulu da bu hafta yapılacak. Cumartesi günü Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek toplantıda seçim sonuçları masaya yatırılacak.

  • Ege Postası
  • 02.06.2014 - 09:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – CHP İzmir örgütü bu haftayı yoğun geçirecek. Yerel seçim seçim sonuçlarının  masaya yatırılacağı en kapsamlı toplantı olan  il danışma kurulu ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yol haritasının konuşulacağı geniş katılımlı toplantı bu hafta gerçekleşecek.

AYDIN’DA SEÇİM TAKTİĞİ
CHP İzmir örgütü Aydın’da buluşuyor. Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 3 Haziran Salı günü Aydın'da Nevzat Biçer Nikah Salonu’nda düzenlenecek Ege Bölge Toplantısı’ında Ege’deki örgütlere Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi partinin yol haritasını anlatacak. Seçim taktiklerinin verileceği toplantıya milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl kadın kolları başkanları, il gençlik kolu başkanları, seçim ve hukuki işlerden sorumlu il ve ilçe başkan yardımcıları katılacak. Toplantı saat 10:00’da başlayacak.

DOĞASEVERLERLE TOPLANTI
CHP İzmir İl Başkanlığı Bilim Yönetim Kültür Platformu (BYKP) 5 Haziran Perşembe günü doğaseverleri ve çevreci dernekleri , kapsamlı bir toplantıda buluşturuyor.CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve BYKP başkanı Ülkümen Rodoplu’nun hazır bulunacağı il binasındaki  toplantıda  kentteki çevre sorunları masaya yatırılacak. Toplantı sonunda çevreyi ilgilendiren konularda ortak eylem kararı alınacak.

MERAKLA BEKLENEN DANIŞMA KURULU YAPILACAK
Yerel seçimlerde 8 ilçenin kaybedilmesinin ardından parti içi eleştirilerin yükseldiği CHP İzmir’de merakla beklenen İl Danışma Kurulu toplantısı 7 Haziran cumartesi günü gerçekleşecek. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda saat 10:00’da başlayacak toplantıda örgüt ilk kez seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde masaya yatırmış olacak. Toplantıya il yönetimi, disiplin kurulu, ilçe başkanları, ilçe saymanları, ilçe sekreterleri, büyükşehir belediye meclis üyeleri, milletvekilleri, halen parti üyesi olan eski dönem milletvekilleri,PM üyeleri, belediye başkanları, eski il başkanları,partili STK başkanları, kurultay delegeleri  ile  gençlik ve kadın kolu il başkanları davet edildi.Haftasonu yapılacak olan danışma kurulu, İl Başkanı Ali Engin dönemindeki üçüncü danışma kurulu toplantısı olacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.