Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de ilçe başkanları görüşme odasına: Gündem yöntem!

CHP İzmir'de ilçe başkanları görüşme odasına: Gündem yöntem!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin önümüzdeki Pazartesi günü ilçe başkanlarıyla görüşecek. 26 Ağustos’ta tam gün mesaisini İl Başkanlığı’nda geçirecek olan Engin, başkanlarla birebir yapacağı görüşmelerde ilçe örgütünün istediği aday belirleme yöntemi soracak. Engin’den gelen ‘Pazartesi’ çağrısı sonrası ilçe başkanları da düğmeye bastı.Başkanlar bu haftayı toplantılarla geçirecek.

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 11:07
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de 2 Eylül’e kadar uzatılan aday adayları başvuruları non-stop devam ederken, bir yandan da adayların belirleneceği yöntem için çalışmalar sürüyor.

CHP Genel Merkezi şuana kadar 63 il başkanından hangi ilçede hangi yöntemle aday adayı belirleneceği konusunda bilgi alırken gözler İzmir’e çevrildi. Eylül ayında Ankara’ya gidecek olan 18 il başkanı arasında yer alacak olan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin önümüzdeki Pazartesi günü ilçe başkanlarıyla görüşecek. 26 Ağustos’ta tam gün mesaisini İl Başkanlığı’nda geçirecek olan Engin, başkanlarla birebir yapacağı görüşmelerde ilçe örgütünün istediği aday belirleme yöntemi soracak. 

“FOTOĞRAF NETLEŞİR”


Bir numaralı ana gündemlerinin ‘yöntem’ olduğunu söyleyen İl Başkanı Ali Engin, “ İlçe başkanlarıyla tek tek yapacağım görüşmeler sonrası İzmir örgütünün istediği yöntemle ilgili ortaya bir fotoğraf çıkacaktır. Çoğunluk ne istiyorsa ben de Ankara’da bunu dile getireceğim. Partiye ilk kayıt olduğumdan bu yana hep demokrasiyi savundum. Oy verenler ne diyecek. STK’lar ne diyecek'İl Yönetimi ilçe başkanlarının görüşü ne olaca? Partililer ne istiyor'Hep önem verdim. Önseçimde yansıyamayız diye kaygıları olanlar da var. En sağlıklı yöntemin belirlenmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

BAŞKANLAR HAFTA BOYU TOPLANTI YAPACAK

Engin’den gelen ‘Pazartesi’ çağrısı sonrası ilçe başkanları da düğmeye bastı. Başkanlar ilçelerinde hafta boyunca belediye başkanları, kanaat önderleri ve delegelerle toplantılar yapacak ilçe yönetiminde gerçekleştirecekleri değerlendirme toplantısıyla Engin’e iletecekleri yöntemi belirleyecekler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.