Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9217
%0.39
Altın 2.920,240
%-0.32
Bist-100 9.268,00
%-0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da Ata'ya saygı nöbeti

CHP Karşıyaka'da Ata'ya saygı nöbeti

Atatürk Anıtı önünde, Karşıyaka CHP gençliği tarafından düzenlenen ve ilçe başkanlığının da büyük desteğini alarak yürütülen "Ataya Saygı" Nöbeti yoğun katılımla başladı.İlk nöbeti Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay tuttu.

  • Ege Postası
  • 10.11.2012 - 10:19
İZMİR -CHP Karşıyaka İlçe Gençlik örgütü; 74. ölüm yıldönümünde Ata'yı anmak üzere farklı bir etkinlik düzenledi. Karşıyaka Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk anıtında 9 Kasım saat 21.05- 10 Kasım 09.05 arasında ellerinde meşalelerle Ata'ya saygı nöbeti tutma kararı alan CHP Karşıyaka Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen ve Yönetim Kurulu; biz bu vatanın genç nesli, 9 kasım da Atamızın son gecesinde söz veriyoruz tam bağımsız Türkiye ülküsünden asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Burada tüm benliğimiz ve inancımız ile yineliyoruz ki Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkeler “bizim aklımızda fikir kalbimizde sevgidir.”
Gençlerin eylemine ilk destek İlçe Başkanı Adnan ALABAY' dan geldi. Özellikle son yıllarda Milli Bayramlara getirilen yasaklara ve Atatürk'ün hatırasına yapılan saldırılara dikkat çekerek AKP hükümetinin yeni nesillere Atatürk’ü unutturmak için elinden geleni yaptığını, ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklarını söyleyen Adnan ALABAY CHP li gençlerin "Ata'ya saygı" nöbeti eylemini bu bakımdan çok önemli ve anlamlı bulduğunu belirterek, gençlerle birlikte ilk nöbeti tuttu.
CHP Karşıyaka Örgütü ve Kadın Kolunun da destek verdiği eylemde partililer Atatürk anıtına karanfiller bıraktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.