Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ‘Kocaoğlu’nu aday göstermeyecek

CHP ‘Kocaoğlu’nu aday göstermeyecek

Yerel seçim tarihinin öne çekilme tartışmalarının sürdüğü dönemde AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay İzmir siyasetini hareketlendirecek bir iddiayı gündeme getirdi. Ege Postası’na açıklama yapan Akay, "Bizim için Aziz olmuş Ahmet olmuş fark etmez. Projeler ile halkın karşısına çıkmak gerek. Ancak ben CHP’nin Kocaoğlu ile devam edeceğini düşünmüyorum” dedi

  • Ege Postası
  • 15.10.2012 - 16:44
EGE POSTASI - Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir'de Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken bir diğer merak konusu da Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun tekrar aday olup olmayacağı...Bu eksende Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'dan gündeme oturacak bir iddia geldi. Kocaoğlu'nun CHP tarafından aday gösterilmeyeceğini tahmin ettiğinin söyleyen Akay, "Bizim için Aziz olmuş Ahmet olmuş fark etmez. Projeler ile halkın karşısına çıkmak gerek.Ancak ben CHP'nin Kocaoğlu ile devam edeceğini düşünmüyorum. 2004 seçimlerinde rahmetli Piriştina'nın etkisi vardı. 2009 seçimlerinde ise CHP kazandı. Her iki seçimde de Kocaoğlu kazandı diyemeyiz. Kocaoğlu'nun bu seçimlerde bir katkısı yoktu" dedi. Kocaoğlu'nun yazdığı 'çete' isimli kitap ile duygusal rant sağlamaya çalıştığını ifade eden Akay, " kendisi kitabını imzalı olarak bana göndermiş. Bence Kocaoğlu yapamadığı hizmetlerin kitabını yazsın. Ne uğraşıp duruyor çete ile...İzmir'i nasıl megaköy yaptı onu yazsın..." dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI MECLİS ÜYELERİNİ SÜRECE DAHİL ETMELİYDİ
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay özellikle metropoldeki belediye başkanlarına bir konuda serzenişte bulundu. İl Başkanı Akay, metropolde belediyelerde meclis üyelerinin ağırlıklı olarak CHP'li olduğunu ve Ak Parti'nin azınlıkta kaldığının altını çizerek, "ben belediye başkanı olsaydım 'gel kardeşim muhalefetsin nedir tavsiyen' derdim. Kim olursa olsun tavsiyeleri dinlerdim. 'Beraber yapalım karar verelim' derdim. İzmir'in metropol başkanları meclis üyelerini dahil edebilirdi sürece... Ama ben yaptım oldu duygusu ile hareket ederseniz bir randıman alamazsınız. Şu an olduğu gibi giderler toplantıya meclis üyeleri katılırlar evet dese de hayır dese de bir şeyi değiştiremez" dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.