Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak’ta seçime hazırlanıyor

CHP Konak’ta seçime hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe örgütünün Kadın ve Gençlik Kolları, çeşitli komisyonlar ve mahalle yapılanmasını tamamladığı ve yerel seçimlere hazır olduğu bildirildi

  • Ege Postası
  • 24.02.2013 - 15:41
İZMİR-  Seçime giderken birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Konak İlçe Hukuk ve Emekli Komisyonlarının düzenlediği kahvaltıda buluşan CHP’liler, seçim çalışmalarında toplumun kılcal damarlarına kadar ineceklerini dile getirdiler.

Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam, Oğuz Oyan, Aytun Çıray, Hülya Güven, eski Milletvekilleri Sedat Uzunbay, Yılmaz Kaya, Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, CHP Konak İlçe Eski Başkanları Aytekin Tunus, Uğur Yelekli, İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Özgün Utku, İl Yönetim Kutulu Üyesi Ülkümen Rodoplu, Aydın Özçay, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Filiz Sezer, Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Seyrek, Emekliler Komisyonu Başkanı Emine Gümüş ve çok sayıda CHP’linin katıldığı Kanatçım’daki kahvaltıda konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, güçlü bir yapı oluşturduklarını belirterek, “Seçimde en küçük bir hukuksuzluğa dahi gözyummayacaklarını söyledi.

Başkan Karamustafaoğlu, 5 bin kişiyle mahallelere ineceklerini ve toplumun kılcal damarlarına kadar gireceklerini vurgulayarak, “Hedefimiz olan yüzde 60’lık oy oranını yakalayacağız” dedi. Karamustafaoğlu, Hukuk ve Emekliler Komisyonlarının başarılı çalışmalara imza attıklarını da dile getirdiği konuşmasında, çalışmalarının yoğunlaşarak süreceğini kaydetti.
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de, AKP iktidarının uygulamaları eleştirdiği konuşmasında, Silivri’de tazyikli su ve biber gazıyla kendilerine saldırıldığını dile getirerek, “Bu iktidardan kurtulmamız için el ele vermeli ve çok çalışmalıyız” dedi. Milletvekili Yüksel, parti örgütünün gittiği her mahallede çalışmaya en az 2 milletvekiliyle katılacaklarını söyledi ve başarılı çalışmalar sergileyen Hukuk ve Emekliler Komisyonları’nı kutladığını ifade etti.

CHP Konak İlçe Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Filiz Sezer de, bugünlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Çünkü iktidarda bulunan parti ve onun dikta heveslisi başkanı hiçbir yasa, hiçbir kural tanımadan toplumu dönüştürmeye çalışmaktadır. Hedefi, 29 Ekim 1923’te kurduğumuz Cumhuriyeti yıkıp onun yerine çok bölgeli, çok toplumlu bir yapı kurmaktır” dedi.

Sezer, “Halka zulmeden, gerici ve baskıcı bir yönetim kurmak için uğraşan ve üstelik halkla alay eder gibi adını ileri demokrasi koyan bu iktidarı tarihin çöp sepetine göndermek için biz Cumhuriyet Halk Partililer birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, parti içi çekişmeleri bir kenara bırakıp el ele vererek çalışmak zorundayız” diye konuştu, katılımcılara teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.