Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'ten mesaj var: Yürüyüşümüze başlıyoruz…

CHP Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'ten mesaj var: Yürüyüşümüze başlıyoruz…

CHP İzmir Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik, "İzmirimize hizmet etme amacıyla yürüyüşümüze başlıyoruz… Tüm gücümüzle parlamento çoğunluğunu sağlamak için, 1. Bölgede en az 10 milletvekili çıkarma hedefi ile yarından itibaren hep birlikte var gücümüzle çalışmaya başlıyoruz…" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.04.2023 - 22:42
  • Güncelleme: 12.04.2023 - 10:00

EGEPOSTASI- Türkiye 14 Mayıs'ta tarihi bir seçime gidiyor. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler seçime yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. 

Adaylar ise seçmenlerle buluşmak, hem kendilerini hem de partilerinin vaatlerini vatandaşlara anlatmak üzere saha çalışmalarına başlıyor.

Bu kapsamda CHP İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak "Başıyoruz! Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına, CHP’yi iktidara taşımak için başlıyoruz!" mesajını paylaştı.

"OMUZ VERMENİZİ BEKLİYORUZ"

Devrim Barış Çelik, "Gençlik kollarında yetiştiğimiz, dayanışmanızla PM Üyesi olduğumuz, uzun süredir de Doğu Masası Koordinatörü olarak idari görev yaptığımız CHP’de; İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı olarak İzmirimize hizmet etme amacıyla yürüyüşümüze başlıyoruz… Tüm gücümüzle parlamento çoğunluğunu sağlamak için, 1. Bölgede en az 10 milletvekili çıkarma hedefi ile yarından itibaren hep birlikte var gücümüzle çalışmaya başlıyoruz… Ülkemizin huzuru, çocuklarımızın mutluluğu için sizden de bu çalışmalarımız için bize omuz vermenizi bekliyoruz… Unutmayalım ki bu seçimi “Birleşe Birleşe Kazanacağız”! Yolumuz açık olsun..." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.