Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP PM Üyesi Kılıç’tan protokol resti

CHP PM Üyesi Kılıç’tan protokol resti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun görevde olduğu 14 yıl boyunca hayata geçirdiği projeleri anlattığı ‘Güneş İzmir’den doğuyor’ sloganıyla gerçekleşen toplantısına davetli olan CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, toplantı salonundaki yerinin arka sıralarda bulunmasına tepki göstererek, toplantı başlamadan salondan ayrıldı. Kılıç, “Parti Meclisi görevine saygı gösterilmemiş. Bu yüzden program başlamadan ayrıldım. Emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlığa hiçbir şartta eyvallah demem” dedi. CHP PM Üyesi Kılıç’tan protokol resti

  • Ege Postası
  • 31.03.2018 - 14:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve 14 yıllık icraatlarının anlatıldığı toplantıda, kendisine arka sıralarda yer verilmesini ‘emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlık’ olarak değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Kılıç, hiçbir belediyenin iç işleyişine karışmadığını, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun programına davetli olduğu için gittiğinde kendisine arka sıralarda yer verildiğini görünce bu durumu ‘emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlık’ olarak değerlendirerek, program başlamadan salondan ayrıldığını belirtti.

SAYGISIZLIĞA HİÇBİR ŞARTTA EYVALLAH DEMEM

CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, duruma tepkisini,  “Beni yakından tanıyanlar protokol sorunum olmadığını bilirler. Ancak ben Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesiyle büyüdüm. Emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlığa hiçbir şartta eyvallah demem” sözleriyle ifade etti.

PARTİ MECLİSİ GÖREVİNE SAYGI GÖSTERİLMEMİŞ

“Uzun yıllardır büyükşehir belediyesinin programlarına katılmam, 2 dönem il sekreterliğim ve bir önceki dönem PM üyeliğim süresince hiçbir belediyenin iç işleyişine karışma girişiminde bulunmadım. Çünkü bence herkes kendi işini düzgün yapmalı, yaptığı işin sorumluluğunu da taşımalı. Bugünkü programa davet edildim ve Aziz Başkanın 14 yıllık emeğinin örgüte ve basına sunumu olduğundan katılmayı doğru buldum” diyen CHP İzmir İl Başkanlığı’nda iki dönem il sekreterliği görevi de yapan CHP PM Üyesi Kılıç, salondan ayrılma gerekçesini

“Fakat gördüm ki ben bu 14 yıllık emeğe saygı duyarken, benim 20 yıllık örgütteki emeğime, Genel Başkanımızın önerisiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay delegelerinin oylarıyla seçildiğim Parti Meclisi görevine saygı gösterilmemiş. Bu yüzden program başlamadan ayrıldım” şeklinde dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.