Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP, Valilik izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

CHP, Valilik izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamalarının ardından farklı bir program düzenleyerek Valiliğin izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Törene, CHP İl Başkanı Metin Çelik’in yanı...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 12:53
CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamalarının ardından farklı bir program düzenleyerek Valiliğin izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Törene, CHP İl Başkanı Metin Çelik’in yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve partililer katıldı. Çelenk sunumunun ardından konuşan Metin Çelik, Türk milleti’nin, 23 Nisan 1920’de Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ‘hangi şart altında olursa olsun milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayette tahakküm kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya ilan ettiğini’ kaydetti.

Çelik, şunları dile getirdi: "Egemenlik Milletindir haykırışı, işgale karşı milli bir itiraz, işgalcilere karşı tekyürek direnme iradesi olarak ortaya çıkmıştır. Bu aynı zamanda modern Türkiye’nin hangi temelde şekilleneceğinin de habercisi olmuştur. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milyonların verdiği milli egemenlik mücadelesi her türlü övgünün ötesindedir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.