Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP adayı Pekdaş: “Konak’ı parlatırsak İzmir parlar”

CHP adayı Pekdaş: “Konak’ı parlatırsak İzmir parlar”

Üçkuyular semt pazarını gezen CHP Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, sohbet ettiği vatandaşlara CHP ve Atatürk rozeti hediye etti. Seçimi kazandığında Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışan bir Konak Belediyesi yaratacaklarını dile getiren Pekdaş, “Konak’ı parlatırsak İzmir parlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2014 - 11:29
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçeyi karış karış gezen, kahvehane ve dernek ziyaretlerine hız veren Pekdaş, son olarak Hatay’daki Üçkuyular sem pazarını dolaştı. Belediye Meclis Üyesi adayları ile ilçe kadın ve gençlik kolları üyelerinin de eşlik ettiği pazaryeri gezisinde, hem pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen, hem de alışverişe gelen vatandaşlarla bol bol sohbet etme fırsatı bulan Pekdaş, satıldığı için kaldırılacak pazaryerinin yerine bölgeye daha modern bir kapalı pazaryeri yaptırma sözü verdi.

KONAK İZMİR’ KALBİ

Yerel seçim süresine değinen Pekdaş, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde hem Konak’ı hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarının sözünü verdi. Başkanlığı kazandığında Büyükşehirle uyum içinde çalışarak, Konaklılara hak ettiği hizmeti sunacaklarını kaydeden Pekdaş, “Konak İzmir’in kalbi. Konak’ı parlatırsak İzmir parlar. Bunun için vatandaşın yararına kim bir adım atıyor, kim bir proje geliştiriyorsa ben onun yanında olacağım. Büyükşehir Belediyesi ile yaşanan uyumsuzluğu ortadan kaldıracağız. Yerel hizmetler en iyi şekilde vatandaşa ulaşsın diye koordinasyonu en üst seviyeye çıkaracağız. Konaklı hemşerilerimiz artık sıkıntı çekmeyecek. Kişisel hırsları bir tarafa bırakarak, onların sorununu çözmek bizim tek amacımız olacak” dedi.

“ROZETLERİNİ PEKDAŞ TAKTI”

Pazar tezgahlarına tek tek uğrayarak, neredeyse tüm pazarı dolaşan Pekdaş ve beraberindekiler vatandaşlara bol bol CHP ve Atatürk rozeti de hediye etti. Bazı vatandaşların isteğini kırmayan Belediye Başkan adayı Pekdaş, rozetleri bizzat kendi eliyle taktı. Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Pekdaş, 17 Aralık operasyonunun ardından AKP’nin çok hızlı kan kaybetmeye başladığını söyledi. 30 Mart’ın sadece yerel yönetimlerin belirleneceği bir  vurgulayan Pekdaş, “Bu seçimler AKP’ye karşı CHP’nin iktidar alternatifi olduğunu gösterecek. İnanıyorum ki, İzmirliler, 30 Mart’ta AKP’ye gereken dersi verecek. Yolsuzlukları, bacanakları, yatak odalarından çıkan para sayma makinelerini, ayakkabı kutularındaki milyonları, HSYK yasasını, internet yasaklarını ve şimdi de çıkarılmak istenen MİT yasasını unutmadık, unutturmayacağız. AKP diktatörlüğüne artık dur deme zamanımız gelmiştir. Bunun mücadelesini sandıkta vereceğiz. 30 Mart’ta hem Konak’ı hem de tüm İzmir’i kazanarak, CHP’nin iktidara giden yolunu açacağız” diye konuştu.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.