Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP belediye başkan aday adayı Turgut’tan iftar yemeği

CHP belediye başkan aday adayı Turgut’tan iftar yemeği

Mersin’in Silifke ilçesinde CHP’den Silifke belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan Opr. Dr. Mustafa Turgut iftar yemeği. Trak Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine yaklaşık 750 kişi katıldı. Silifke ilçe yönetimi ve çok sayıda...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 00:04
Mersin’in Silifke ilçesinde CHP’den Silifke belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan Opr. Dr. Mustafa Turgut iftar yemeği. Trak Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine yaklaşık 750 kişi katıldı. Silifke ilçe yönetimi ve çok sayıda partilinin katıldığı iftar yemeğinin sonunda dualar edildi.

İftar yemeğine katılan partililerle tek tek ilgilenen Turgut, hoş sohbet bir ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Turgut, katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisinin sergilenmesine katkı sağlayan tüm dostlarına teşekkür etti. Ramazan ayının sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçerek bayrama kavuşturması dileğinde bulunan Dr. Turgut, Ramazan ayı boyunca aday adayı olduğu Silifke’de çeşitli etkinliklerle halkla iç içe olacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.