Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP bu kez sahaya erken iniyor: O çalışma start aldı

CHP bu kez sahaya erken iniyor: O çalışma start aldı

CHP, geçmiş dönemlere göre bu kez sandık çevresi sorumlularını önceden belirleyip eğitimden geçirdikten sonra uzun süre sahada tutmayı planlıyor. İlçeler genel merkezin talimatı doğrultusunda sandık çevresi sorumlusu olarak belirlenen isimleri sistem aracılığıyla Ankara'ya bildirmeye başladı. Çalışmalar ülke geneli sürerken, CHP PM Üyesi ve Sandık Çevresi Sorumluları Örgütlenme ile Eğitim Birimi Sorumlusu Yıldırım Kaya, İzmir'den 3 ilçenin ilk 5'te yer aldığını söyledi. CHP bu kez sahaya erken iniyor; o çalışma start aldı

  • Ege Postası
  • 05.04.2016 - 09:33
EGE POSTASI - Cumhuriyet Halk partisi (CHP) seçim olmamasına rağmen işi sıkı tutup sahaya erken inmekte kararlı. 

Seçmenle birebir iletişim kuran sandık çevresi sorumlularının belirlenmesi çalışmaları başladı.

UZUN SÜRE SAHADA OLACAKLAR
CHP, geçmiş dönemlere göre bu kez sandık çevre sorumlularını önceden belirleyip eğitimden geçirdikten sonra uzun süre sahada tutmayı planlıyor. İlçeler genel merkezin talimatı doğrultusunda sandık çevresi sorumlusu olarak belirlenen isimleri sistem aracılığıyla Ankara'ya bildirmeye başladı.

Genel Merkez ve ilçeler arasında koordineli şekilde  çalışma 1 haftadır devam ederken, İzmir damga vurdu.

İLK SIRALAR İZMİR'DEN!
1 hafta geride kalırken her sandıkta bir kadın bir erkekten oluşan sandık çevre sorumlularının belirlenemsinde Türkiye genelinde ilk 5 ilçe arasında İzmir'den 3 ilçe yer aldı.

KONAK, BEYDAĞ, GÜZELBAHÇE
CHP PM Üyesi ve Sandık Çevresi Sorumluları Örgütlenme ile Eğitim Sorumlusu Yıldırım Kaya, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, İzmir'den Beydağ, Konak ve Güzelbahçe'nin ilk 5'te yer aldığını söyledi. 

SORUNLARI DİNLEYECEKLER
Kaya, büyük ilçeler arasında Konak'ın, küçük ilçeler arasında ise Beydağ'ın Türkiye genelinde ilk sırada yer aldığını belirtti. Kaya, " Seçim yok ama bir sandık çevresi sorumlularına yönelik çalışma sürecine girdik. Türkiye genelinde Konak ilçesi büyük ilçeler arasında en fazla sandık çevresi sorumlusu belirleyen ilçe...Küçük ilçelerde de Beydağ yüzde yüzünü tamamlayan ilk ilçe... Yeni bir örgütlenme modeli yürütüyoruz. Sandık çevresi sorumluları belirlendikçe eğitimden geçireceğiz. Sorumlular alanda seçmenin birebir kapılarını çalacaklar. Partinin faaliyetlerini anlatacaklar. Sorunlarını dinleyip mahalle temsilcilerine ulaştıracakladr. Her bölgede seçimlere 45 gün kala değil şimdiden çalışmaya başlayacağız" dedi.

BEYDAĞ YÜZDE YÜZ
Konak'ta 833 sandığın 708'inde görevlendirme yapıldı. Beydağ'da ise 39 sandığın 39'unda da isimler belirlendi. Güzelbahçe'de ise 62 sandığın 40'ında 80 kişi Genel Merkez'e bildirildi. Türkiye genelinde Konak'ı Ankara'dan Yeni Mahalle takip ediyor.

EĞİTİM BAŞLIYOR
Görevlendirmesi Genel Merkez'e ulaşan ve onaylanan ilçelerde belirlenen sorumluların eğitimine 30'ar kişilik sınıflarda başlanacak. Sonra da sahada çalışma start alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.