Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de heyet yola çıkıyor. Rota Elazığ ve Tunceli...

CHP'de heyet yola çıkıyor. Rota Elazığ ve Tunceli...

CHP Doğu ve Güneydoğu için kolları sıvadı. PM Üyesi Hüseyin Saygılı'nın da içinde bulunduğu ilk heyet Adıyaman ve Malatya'da incelemelerini tamamlarken, İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki ikinci heyet rotayı Elazığ ve Tunceli'ye çevirdi

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 11:02
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ Haber Servisi- Gezi Parkı eylemlerinin gölgesinde kalan 'çözüm sürecine' CHP aktif olarak dahil olmak için somut bir adım attı. 8'er kişilik iki heyet oluşturan CHP'de, başkanlığını Manisa Milletvekili Hasan Ören'in yaptığı ve PM'nin İzmirli üyesi Hüseyin Saygılı'nın da bulunduğu ilk heyet geçtiğimiz cumartesi gününden bu yana Adıyaman ve Malatya'da incelemelerde ve temaslarda bulunuyordu. 

OĞUZ OYAN'IN EKİBİ BUGÜN YOLA ÇIKIYOR

AK Parti'nin 'Akil Adam' projesinin farklı bir versiyonunu yaşama geçiren CHP ikinci heyeti de bugün yola çıkartacak. İzmir Milletvekili Oğuz Oyan'ın başkanlığını yürüttüğü heyette PM Üyesi Emel Yıldırım, Halit Toraman, Hüseyin Yaşar'la milletvekilleri Levent Gök, Ensar Öğüt ve Namık Havutçu bulunuyor. Heyetin ilk durağı Elazığ ve Tunceli olarak belirlendi,

SAYGILI'NIN HEYETİ ADIYAMAN VE MALATYA'DA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


HEM ANLATACAĞIZ, HEM DİNLEYECEĞİZ

CHP'nin politikalarını halka birebir anlatmak ve başta çözüm süreci olmak üzere barış için ne yapılması gerektiği konusunda fikirlerimizi paylaşmak için yola çıkıyoruz diyen Oğuz Oyan, "hem anlatacağız, hem dinleyeceğiz. Bölge insanıyla bir araya gelip parti politikalarımızı dile getirmenin yanında, bölge insanının beklentilerini de dinleme imkanı bulacağız" dedi. Ramazan ayının başlayacağına da dikkat çeken Oyan, "hem yaz, hem Ramazan çalışmalarımızı ister istemez etkileycek. Bölge şartları nedeniyle orannın insanları hayatı, iftarla sahur arasında yaşıyor. Özellikle bu saatlerde yoğun bir mesai harcayacağız. iki üç günlük ilk turumuzun ardından dönüp, Ramazan'ın durumuna göre yeni bir takvim belirleyeceğiz' dedi. Oğuz Oyan'ın başkanlığını yürüttüğü heyetin çalışma bölgesi olarak Elazığ ve Tunceli'nin dışında Muş, Bingöl, Bitlis, Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa kentleri belirlendi.

İKİ HEYET RAPOR HAZIRLAYACAK

Çalışmaların yaz sonuna doğru bitmesi bekleniyor. Ayrı ayrı çalışan heyetler kendi bölgelerindeki STk ve yerel yöneticilerle yapacakları görüşmelerin ardından kapsamlı bir rapor hazırlayıp bu raporu hem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na hem de parti üst yönetimine sunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.