Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis Başkanı Çiçek, yeni anayasa için liderler turuna çıkıyor

Meclis Başkanı Çiçek, yeni anayasa için liderler turuna çıkıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa için bu hafta liderler turuna çıkıyor. Çiçek, 9 Temmuz Salı günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak'la Meclis'te...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 15:50
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa için bu hafta liderler turuna çıkıyor. Çiçek, 9 Temmuz Salı günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak'la Meclis'te bir araya gelecek.

        Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda temsil edilen siyasi partilerin genel başkanlarından randevu talep etti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a yazı gönderdi.

        Bu hafta salı, çarşamba veya perşembe günü için randevu talep eden Çiçek, 9 Temmuz Salı günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de saat 14.00'te görüşecek. Çiçek, BDP eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak'la Meclis'te saat 15.00'te bir araya gelecek.

        Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun son toplantısında alınan karar gereği AK Parti ve CHP genel başkanları ile de görüşecek. Çiçek'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmenin tarihleri henüz netleşmedi. Görüşmelerin çarşamba veya perşembe günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.