Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de örgüt denetimi: İzmir kime emanet'

CHP'de örgüt denetimi: İzmir kime emanet'

CHP parti içinde genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve PM üyelerine ‘denetim görevi’ verirken İzmir’de farklı bir uygulamaya gidildi. İzmir sadece İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’a emanet edildi.Yeni çalışma yöntemiyle il ve ilçe örgütlerinin aktif çalışmalarına yönelik tedbirler alınmasını ve örgüt performanslarının çıkarılması hedefleniyor. CHP'de yeni yöntem: Örgüt denetimi!

  • Ege Postası
  • 15.03.2016 - 16:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde  yeni bir çalışma modeli için kolları sıvamış ve genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve PM üyelerine ‘denetim görevi’ vermişti.

Yeni çalışma yöntemiyle il ve ilçe örgütlerinin aktif çalışmalarına yönelik tedbirler alınmasını ve örgüt performanslarının çıkarılmasını hedefleyen CHP’de her il için görevlendirmeler yapılırken İzmir’e farklı bir uygulama yapıldı.

Genel Merkez illere MYK üyesi, milletvekilleri ve PM üyesi görevlendirirken İzmir sadece 1 Genel Başkan Yardımcısı’na emanet edildi. İzmir Örgütü'nün denetim görevi, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’a verildi.

Geçtiğimiz yıllarda partinin İzmir sorumluluğunu CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin yapıyordu.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Ankara ve çevre illerden, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok  Niğde, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye’den, İzmir Eski Milletvekili CHP Genel Başkanı Yardımcısı Erdal Aksünger ise Malatya, Kilis, Erzincan, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kayseri’den sorumlu oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.