Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den 'Daha Fazla İzmir' projesi!

CHP'den 'Daha Fazla İzmir' projesi!

CHP İzmir, partinin seçim bildirgesinin ana omurgasını oluşturan gençlere yönelik “Daha Fazla İzmir” sloganında Ekim ayının başında sosyal medyada başlattığı çalışmayı alana indirme kararı aldı. Üzerinde “Daha Fazla İzmir” yazılı ve parti logosunun bulunduğu binlerce metal rozet ile kart bastırıldı. Üniversiteli gençlerin yoğun olacağı noktalarda stant kurulacak, partinin gençlik kolları tarafından rozetler ve kartlar gençlere dağıtılacak. CHP’de sosyal medyada başlatılan çalışma alana iniyor

  • Ege Postası
  • 22.10.2015 - 16:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, partinin 1 Kasım’da seçim bildirgesinin ana omurgasını oluşturan gençlere yönelik “Daha Fazla İzmir” sloganıyla harekete geçti.

SOSYAL MEDYADA GRUP KURULDU
CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nın sorumluluğunda Ekim ayının başında sosyal medyada “Daha Fazla İzmir” adıyla kurulan grup, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya mecralarında binlerce İzmirli gence ulaştı. Grup sosyal medya üzerinden partinin seçim vaatlerini, sloganlarını, projelerini İzmirlilerle buluşturdu.

ROZET VE KART BASTIRILDI
İl Başkanlığı, “Daha Fazla İzmir” sloganıyla sosyal medyadan alana inme kararı aldı. Üzerinde “Daha Fazla İzmir” yazılı ve parti logosunun bulunduğu binlerce metal rozet ile kart bastırıldı. Özellikle üniversiteli gençlerin yoğun olacağı noktalarda stant kurulacak, partinin gençlik kolları tarafından rozetler ve kartlar gençlere dağıtılacak. Stantlarda partinin gençlere yönelik seçim vaatleri gençlik kolları tarafından anlatılacak.



SERTER: DİĞER KENTLERİN İZMİR’E BENZEMESİNİ İSTİYORUZ
İl Başkanı Bedri Serter, il başkanlığı bünyesinde kurulan ve sosyal medyada başlatılan “Daha Fazla İzmir” projesinin partili gençler tarafından alana indirileceğini ifade etti. Serter, “  1 Kasım seçimlerinde ön logomuz önce Türkiye…Önce Türkiye önce insan…Önce Türkiye derken gençleri çok önemsiyoruz. Gençlikle ilgili sosyal medyada bir çalışma başlattık. Önce Türkiye Daha Fazla İzmir diyoruz. Bu sloganla yola çıktık. Sosyal medyada gençlerle buluşuyoruz. Diğer kentlerinde İzmir’e benzemesini istediğimiz için bu sloganla yola çıktık. Gençlerimizle ortak kararımız bu. Metal rozetlerimizi bastık. Kartlarımızı bastık. Bu rozetleri ve kartları dağıtacağız. Gençlerle buluşturacağız. Gençlerimizin yakalarında bu rozetleri göreceksiniz. Stant kuruyoruz. Adaylarımızda bu stantlarda gençlerimizle birlikte yer alacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.