Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Temizel 'Bu seçim CHP'ye yarayacak'

CHP'li Temizel "Bu seçim CHP'ye yarayacak"

CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili adayı Zekeriya Temizel, iki seçim arasında geçen sürenin kısa olduğunu belirterek seçmenin fikir değiştirmeyeceğini söyledi. Temizel "Halk CHP'nin doğru söylediğini gördü. Dolayısıyla bu seçim CHP'ye yarayacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2015 - 15:10
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve partililerle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili adayı Zekeriya Temizel, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran'ı makamında ziyaret etti. Siyasilerin seçim vaadleriyle ilgili değerlendirme yapan Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Başbakan'ın miting meydanlarında muhtarların maaşlarında iyileştirme sözü verdiğini belirterek "Muhtarların maaşlarını 940 TL'den 1300 TL'ye çıkaracağını söyledi. Demek ki bütçe buna müsait. Acaba bu kez zeminin oynamaya başladığını mı gördüle? Muhtarlara doğru dürüst bir ücret vermek, onurlu bir yaşamaya yetecek kadar bir gelire sahip olmak için 13 yıl beklemek mi gerekiyor'" dedi.

Muhtarların her zaman yanında olduklarını ve sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren CHP Milletvekili adayı Zekeriya Temizel ise, "Bu kadar kısa süre içerisinde tekrarlanan seçimde halkın tercihlerini değiştireceğine inanmıyorum. Toplumun nabzını en iyi tutan sizin gibi sivil toplum kuruluşu temsilcileridir. Seçmen bu kısa süre içerisinde yalnızca CHP'nin söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu gördü. Dolayısıyla bu seçim CHP'ye yarayacak. Biz insanları borçluluktan kurtaracağız. Kredi kartı ile alışverişin sonu yoktur. Biz asgari ücreti arttıracağız, emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. İnsanların faiz altında kalmaması için kredi kartı faizlerinin yüzde 80'inini sileceğiz. Bundan dört ay önce kesinlikle bunların hiçbirinin olmayacağını söyleyen bir parti, şimdi aynı vaadleri veriyor" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.