Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Gaziemir'de gövde gösterisi!

CHP'den Gaziemir'de gövde gösterisi!

CHP Gaziemir Merkez Seçim Ofisi, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, milletvekili adayları ve partililerin katılımıyla alkışlarla, halaylarla açıldı. Açılışın ev sahibi İlçe Başkanı Umut Tekin, “Halkın iktidarında yaşanacak bir Türkiye yaratacağız” dedi. Belediye Başkanı Şenol ise “Ülke ve kent yönetimleri biz sosyal demokratların, solcuların işidir” diye konuştu CHP'den Gaziemir'de

  • Ege Postası
  • 09.05.2015 - 11:36
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Merkez Seçim Ofisi alkışlarla, halaylarla, coşkuyla açıldı. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin’in ev sahipliği yaptığı Önder Caddesi’ndeki açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir milletvekilleri ve milletvekili adayları, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Coşkunun had safhada olduğu miting alanlarını aratmayan açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, “Bu çok güzel açılışın bi parçası olmak çok keyifli. Burada çektiğimiz halayla biz iktidar olacağız, iktidar olacağız iktidar olacağız. Yaşanacak bir Türkiye’de devrimlerde gençler şehit olmayacak. Devrimlerde gençlerimizi fidanlarımızı kaybetmeyeceğiz. Devrimler çocuklarımızla, onları yaşatarak gerçekleşecek. İşte bu devrim bugün Gaziemir’de başlıyor. 8 Haziran sabahı iktidarda buluşacağız" diye konuştu.
 


‘YAŞANACAK BİR TÜRKİYE…’
Gençlik Kolları Üyeleri’nin gösterileriyle renk kattığı açılışta “Tam bağımsız Türkiye uğruna yaşamını yitiren devrimcileri selamlıyorum” diye sözlerine başlayan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, şunları söyledi: “Tek amacımız var oda tam bağımsız Türkiye. Bunu da tek yapacak parti Cumhuriyet Halk Partisi ve bu ülkeye bu mücadeleyi getirecek tek üye bu partinin üyeleridir. Sizlerle bu tek adam diktatörlüğünü, baskıcı faşist iktidarı yıkacak, haramilerin saltanatına son vereceğiz. Biz birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz bu ülkeye. Adaleti o uzun adamın elinde oyuncak halinde bırakmayacağız. Üreteceğiz. Yetmeyecek, üretip halkımızla hakça bölüşeceğiz. Ayakkabı kutularımız olmayacak. Yoksulu olmayan bir Türkiye yaratacağız. İşsizi olmayan, emeklinin derdi olmayan çiftçinin, esnafın sorunları olmayan bir Türkiye yaratacağız. Biz yaşanacak bir Türkiye için yola çıktık. 8 Haziran’da bu yaşanacak Türkiye’nin başbakanını çıkartacağız. O balkondan konuşan kişileri, o zatı muhteremleri değil, halkın içinde candan konuşan liderleri başbakan yapacağız.”


 
‘GAZİEMİR’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK’
Açılışa katılanlara seslenen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 6 yılda Gaziemir’in kaderini değiştirdiklerinin altını çizdi. Projeleriyle Gaziemir’in gelecek 20 yıllık ihtiyaçlarını giderdiklerini ve engellemelere rağmen örnek projeler hayata geçirdiğini ifade eden Şenol, “Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür sanata, çevreden tarihe görevlerimiz arasında yer alan ve yer alamayan birçok proje hayata geçirdik. Projelerimizle kentin gelecek 20 yılını planladık. Yıllardır söz verilen ama hayata geçirilemeyen projeleri yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.