Dolar 34,1756
%0.04
Euro 38,2173
%0.14
Altın 2.898,470
%-0.74
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Meclis'e flaş 'olağanüstü' çağrı

CHP'den Meclis'e flaş 'olağanüstü' çağrı

CHP Milletvekili Erol, TBMM Başkanı’na yazdığı mektupta TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmasını istedi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2016 - 23:49
ANKARA -  CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanı’na yazdığı mektupta, terör sorununun ulusal sorun olduğunu, bu sorunun TBMM’de görüşülmesi gerektiğini belirterek, TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmasını istedi.

ÖNCELİKLE BİR BABA OLARAK YAZDIĞINI İFADE ETTİ
Erol, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a yazdığı mektup da sözlerine, “Öncelikle bir baba ve ülkesinde barış, huzur isteyen bir yurttaş olarak, ülkemizin öncelikli sorununu anlatmak ona ilişkin önerimi sizinle paylaşmak istiyorum” diye başladı.
Hükümet olan tüm siyasi partilerin kendi parti programları doğrultusunda terörle mücadele ettiğini ifade eden Erol, “Ne yazık ki terörle mücadelede bugünkü gibi diğer hükümetler de başarı sağlayamamışlardır. Bugün yaşadığımız terör sorununa tek başına bir partinin veya hükümetin bakış açısıyla çözüm bulunamayacağı görünen bir gerçektir. ‘Kürt sorunu’, ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu sorunu’, adını ne koyarsak koyalım terör sorunu, ülkemiz için artık bir ulusal sorundur” dedi.

TBMM’Yİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞIRMASINI İSTEDİ
Meclis’te grubu olan tüm partilerin ortak katılımıyla, TBMM çatısı altında, kurucu değerler ve üniter devlet yapı asla tartışılmadan, konuşularak, irdelenerek ulusal bir perspektifle soruna çözüm bulmanın yol ve yönteminin aranması gerektiğini kaydeden Erol şöyle devam etti:
“Yaşanan terör sorunu ülkemizin ulusal sorunudur. Yaşamsal önemdeki bu sorunun TBMM’de görüşülmesi gerektiğine inanıyorum.
TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmanızı, saygılarımla arz ederim.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.