Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den anmaya destek!

CHP'den anmaya destek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Gezi’nin yıldönümünde Gündoğdu’daki etkinliklerde yer aldı. Halkla buluşan ikili Gezi’nin birinci yıldönümündeki anma etkinliğine destek verdi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2014 - 09:11
ERMAN ŞENTÜRK /HABER SERVİSi - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde Gündoğdu Meydanı’nda toplanan kalabalığa destek verdi. CHP İzmir milletvekilleri Mustafa Moroğlu ile Alaattin Yüksel, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Buca Belediye Başkanı Levent Pirişitina ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da alanda yerini alırken, Başkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
‘’Bu bir halk hareketidir. Gezi insan haklarına, demokrasiye, yaşam hakkını gasp edenlere karşı bir direniştir. Biz de bu direnişte Gezi gençliğinin yanında olmak için, destek vermek için buraya geldik. Gezi ruhu Türkiye’de birçok şeyin değişimini başlattı ve devam edecek. Ülkemiz iyiye güzele doğru dönülmeyecek bir yola girmiştir. Her ne kadar giderek polis şiddeti artsa da sonunda haklı olan, doğru olan galip gelecektir.’’
Maliye Hazinesi’ne devredilen İl Özel İdaresi’ne ait su tankerinin Basmane Meydanı’nda TOMA’lara su vermesi konusunu da değerlendiren Başkan Kocaoğlu, ‘’Biz TOMA’lara su da vermiyoruz, polise otobüs de vermiyoruz. Malların hazineye niye devredildiği biraz daha ortaya çıkmış oluyor herhalde’’ diye konuştu. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.