Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den tam gün mesai: Tarlada politika

CHP'den tam gün mesai: Tarlada politika

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili adaylarının çalışmaları neredeyse 24 saat aralıksız devam ediyor. CHP'nin 2.Bölge adayları son çalışmalarına Menemen'in sabahçı kahvelerinde başlarken, gece yarısından sonra köy ziyaretleriyle noktaladı. CHP'li adaylar gün boyunca hem birlikte, hem de ayrı ayrı çalışmalar yaptı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2015 - 13:28
İZMİR - Seçim çalışmalarına,  hem oy oranını hem de milletvekili sayısını artırma hedefiyle devam eden Cumhuriyet Halk Partisinde 2. Bölge milletvekili adayları Kamil Oktay Sındır, Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş ve Ülkümen Rodoplu beraberlerinde CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile birlikte, Menemen'de  ilçesi ve köylerinde ilçe halkıyla bir araya geldi.
 
SERTER, TÜRKİYE'YE HUZURU CHP GETİRECEK
Köylü ve işçileri çalıştıkları tarlalarda ziyaret eden CHP'liler, önce Soğan ardından' da Çilek tarlasında köylüleri dinledi ve destek istedi. Akşam çalışmalarına Asarlık'ta devam eden CHP'li adaylar ve İl Başkanı Bedri Serter, burada kendilerini karşılayan vatandaşları dinledikten sonra yaptıkları konuşmalarda, barış ve kalkınmaya vurgu yaptı. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter "Türkiye'ye huzuru ve barışı getirecek partinin CHP olduğunu bununda halk tarafından görüldüğünü" belirterek şunları söyledi.
 

Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu hem 7 Haziranda hem sonrasında, harcadığı emekle, izlediği politikayla ve söylemleriyle gerçek bir lider olduğunu göstermiştir. Sürdürdüğümüz, halktan yana çalışmalarla da, CHP'nin bu ülkeye kardeşliği ve huzuru getirecek parti olduğunu herkes anlamıştır. Başkaları gibi şu kadar vekil verirseniz şöyle yaparız, yok tek başına iktidar olmazsak Türkiye karışır gibi, vatandaşa aba altından sopa göstererek kendimiz, yakınlarımız için siyaset yapmadık. Halkın iradesini her şeyin üstüne koyduk. Sizlerin seçimlerde verdiğiniz mesajı aldık ve o yönde çalıştık. Genel başkanımız ne daha fazla milletvekili verseydiniz diye sitem etti, nede illa ben başbakan olacağım dedi. Biz kardeşlik dedik, barış dedik, huzur ve kalkınma dedik. En önemlisi de önce insan dedik, hala da aynı şeyi söylüyoruz. Biz bu ülkeyi tüm renkleriyle, tüm insanlarıyla seviyoruz. Kimseyi bize oy veren,vermeyen diye ayırmıyoruz. Hepimiz bir olalım, birlikte kalkınalım istiyoruz. Çok şükür ki, bu mesajlarımız başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'de yerini buldu. Artık karşılığını da alıyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde, geçen seçimlerde hangi sebeple kime oy vermiş olursa olsun, tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. İşte buradan Asarlık'tan bir kez daha sesleniyorum, Önce insan,önce birlik, önce Türkiye diyen herkesin oyunu CHP'ye vereceği zaman bu zamandır. Artık halkın iktidara gelme zamanıdır.
 
UÇAR,HALK NORMAL YAŞANTISINI İSTİYOR.
CHP Milletvekili Adayı Nurgül Uçar'da, gittikleri her yerde, konuştukları herkesin, artık normal yaşantısına dönmek istediğini gördüklerini belirterek " İnsanlarımız kaostan, gerilimden, terörden, ölümlerden normal yaşantısının nasıl olduğunu unutmuş durumda.  Konuştuğumuz herkesin en çok istediği şey normalleşmek. Ölüm olmasın, terör olmasın, kaos ortamı bitsin istiyor. Bunu tüm çalışmalarımızda açık bir şekilde görebiliyoruz. Bizi bu hale sokan 13 yıllık günümüz iktidarından kurtulmadan bu mümkün değil. Çünkü bunlar ne yazık ki, kaostan ve gerginlikten besleniyor. Ama halkımız normalleşmenin, huzurun CHP ile geleceğine artık inanmış durumda. Partimize olan inancı ve artan desteği her yerde görüyoruz. Artık kaostan, kutuplaşmadan beslenenlere fırsat vermeyelim, sizin desteğinizle bu ülkeyi normalleştireceğiz" dedi.
 

ELİTAŞ, CHP EKİNDE DE HASATTA DA YANINIZDA OLACAK
Sabah yapılan çalışmalardaysa,CHP Menemen İlçe örgütüyle birlikte ziyaretlerde bulunan CHP milletvekili adayı Ali Kemal Elitaş'ın  ilk durağı sabahçı kahveleri olurken,bu ziyaretin ardından Elitaş  Menemen pazaryerinde tezgah açan esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi ve CHP iktidarında esnafa sağlanacak  imkanları anlattı. Elitaş burada yaptığı konuşmada "Esnafın da köylünün bugün, onların dilinden anlayan bir iktidara ihtiyacı var. Giderini azaltacak, girdisini çoğaltacak, sıkıştığında yanında olacak bir iktidara ihtiyacı var. O iktidar CHP iktidarıdır. Bugün olduğu gibi iktidar olduğumuzda da, tarlada, dükkanda, hasat yanınızda olacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.