Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den zam muhalefeti

CHP'den zam muhalefeti

Cumhuriyet Halk Partisi “AKP’nin 10 yıllık eziyet karnesi” adı verilen bir görsel hazırlayarak il başkanlıklarına gönderdi. CHP İzmir’de ilçe örgütleri son 10 yıllık süreçte temel gıda maddeleri ve başlıca tüketim malzemelerinde gerçekleşen fiyat artışlarının yer aldığı görseli afişler halinde kentin önemli noktalarına asmaya başlarken broşürler halinde de vatandaşlara dağıtacak.

  • Ege Postası
  • 01.04.2013 - 09:37
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi ,son 10 yıllık süreçte temel gıda maddeleri ve başlıca tüketim malzemelerinde gerçekleşen fiyat artışlarını anlatarak hem halkı bilinçlendirmeyi hem de AK Parti’ye karşı muhalefet yapmayı amaçlıyor. Fiyat artışlarına dikkat çekmek için afiş ve broşür çalışmasına imza atan CHP hazırlanan görseli Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Adnan Keskin ve Bihlun Tamaylıgil’in imzasıyla il başkanlıklarına gönderdi. “AKP’nin 10 yıllık eziyet karnesi” başlıklı çalışmada kırmızı et, bulgur, patates, yumurta, peynir, nohut, yağ ve çay gibi temel gıda maddelerinin yanında mazot, benzin, kömür, tüp, elektrik, su, dolmuş ücretiyle okul kitaplarındaki fiyat artışları yer alıyor. CHP İzmir’de ilçe örgütleri görseli afişler halinde kentin önemli noktalarına asmaya başlarken broşürler halinde de vatandaşlara dağıtacak.

KOORDİNELİ BİÇİMDE ASILACAK
CHP İzmir İl Başkanlığı’na da gönderilen afiş çalışmasının örneği ilçe örgütlerine gönderildi. CHP İl Başkanı Ali Engin, genel merkezden gelen yazı sonrası tüm ilçelerin başkanları ile bir araya gelerek çalışmalara başladıklarını ve afişleri asmak için koordineli bir planlamanın içerisine girdiklerini söyledi.

DAHA ÖNCE CD HAZIRLANMIŞTI
Cumhuriyet Halk Partisi daha önce de “Bir Başbakan, İki Erdoğan” CD’si hazırlamıştı. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in talimatıyla il başkanlıklarına gönderilen CD, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting, açılış törenleri, Davos Zirvesi, televizyon programları ile partisinin grup toplantılarında değişik zamanlarda aynı konuda yaptığı farklı açıklamalardaki sesli görüntülerden oluşmaktaydı.CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından ilçe örgütlerine dağıtılan 13 dakikalık CD çeşitli toplantılarda partililere ve vatandaşa izlettirilmeye başlandı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.