Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP eylemine müdahale hazırlığı

CHP eylemine müdahale hazırlığı

CHP Gençlik Kolları yolsuzlukları anlatmak için Adalet Bakanlığı önünde açıklama yapacak. Ancak polis müdahale hazırlığında...

  • Ege Postası
  • 06.02.2014 - 11:46
 CHP Gençlik Kolları Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu ve sonrasında fezlekelerle birlikte ortaya saçılan iddiaları ve iddialar hakkında gereken işlemlerin yapılmamasını protesto ediyor. 4 eski Bakan hakkında hazırlanan fezlekelerin işlememe alınmamasını protesto eden CHP Gençlik Kolları Adalet Bakanlığı önünde eylemde. CHP'li gençler Adalet Bakanlığı önüne çadır kurup, yolsuzlukları ve yaşanları halka anlatmak istiyor. Eylemin saat 11:00'de başlayacağı bildirilirken, polislerin de müdahale hazırlıdığı yaptığı aktarıldı.

YİNE MOBESELERİ KAPATTILAR!

Burada açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "Halkımıza yolsuzlukları anlatmak için bu eylemi yapıyoruz. Ancak iktidarın polisleri eylemimizi engellemeye çalışıyor. Az önce polisler, çevredeki mobeseleri kapattılar. Biraz sonra müdahale bekliyoruz. Ancak biz de yolsuzlukları anlatmak için kararlıyız. Adalet Bakanlığı'nın önüne çadırımızı kuracak ve eylemimizi başlatacağız" diye konuştu.
Öte yandan eyleme CHP genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Bülent Tezcan'ın katılacağı da öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.