Dolar 34,0683
%0.15
Euro 38,0631
%0.02
Altın 2.834,570
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP kadın kollarında yarış tam gaz: Kaya'dan İzmir mesaisi

CHP kadın kollarında yarış tam gaz: Kaya'dan İzmir mesaisi

 CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adaylığını açıklayan Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Asu Kaya'nın ilk mesaisi İzmir'de oldu. Kaya, CHP İzmir delegasyonuyla bir araya gelmek için İzmir'e geldi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ziyarete ilişkin açıklamasında, "Kadınlarımızla birlikte siyasetin eril dilini dönüştürecek, eşit bir toplum için hedefimize ulaşana dek mücadele edeceğiz! Dr. Asu Kaya nezdinde aday olan tüm kadın yol arkadaşlarıma başarılar diler, ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi. 

  • Ege Postası
  • 30.07.2024 - 11:32
  • Güncelleme: 30.07.2024 - 11:54

EGEPOSTASI-  CHP'de parti içi yarış kadın kollarında başladı.İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler kurultaya çevrildi. 

KAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Asu Kaya, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adaylığını CHP Genel Merkezi'nde dün yaptığı basın açıklamasıyla ilan etti.

İZMİR'DEN KAYA'YA DESTEK 

Çiçeği burnunda CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun, Kaya'nın adaylık açıklamasında yanında yer alarak desteğini belli etti. 

İZMİR'E GELDİ 

Kaya bugün İzmir delegasyonuyla bir araya gelmek için İzmir'e geldi. İl Başkanı Aslanoğlu'nu da makamında ziyaret eden Kaya'nın delegasyonla bir araya geleceği öğrenildi. 

ASLANOĞLU'NDAN EŞİT TOPLUM VURGUSU 

Aslanoğlu ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Kadınlarımızla birlikte siyasetin eril dilini dönüştürecek, eşit bir toplum için hedefimize ulaşana dek mücadele edeceğiz! Parti Meclis Üyemiz Melisa Uğraş ve kadın kolları genel başkanlığına adaylığını açıklamış olan Osmaniye Milletvekilimiz vekilimiz Asu Kaya il başkanlığımızdaydı. Dr. Asu Kaya nezdinde aday olan tüm kadın yol arkadaşlarıma başarılar diler, ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.