Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Aday Arslan: İzmir’in göbeğindeki köylüler çile çekiyor

CHP'li Aday Arslan: İzmir’in göbeğindeki köylüler çile çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan, Menderes’in Bulgurca, Kısıkköy, Oğlananası ve Gölcükler köylerinde seçmenlerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2015 - 11:33
7 Haziran seçimlerine bir hafta kala seçim çalışmalarını hızlandıran CHP İzmir Milletvekili adayı Ednan Arslan,  köylülerin sorunlarını dinledi. Tahtalı Barajı Havzası içerisinde kaldığı için Yeni Bulgurca’ya taşınan köylüler hem elektrik borçlarını ödeyemedikleri için hem de sağlık ocağı bulunmadığı için mağdur olduklarını belirterek, yöneticilere isyen ettiler. Köylüler şikayet ve taleplerini kendilerini ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Ednan Arslan’a anlatıp sorunlarına çözüm bulmasını istediler. 

Güneydoğu değil, İzmir’in köyü
AKP’nin 13 yılda bıraktığı enkazın vatandaşı mağdur ettiğini söyleyen Arslan; “ 21. Yüzyılda Türkiye’nin 3. büyük kentinde, ülkemizin batıya açılan penceresi İzmir’de köylülerimize tam bir ilkel hayat yaşatılıyor. İktidarın sağlıkta dönüşüm diyerek başlattığı politikalar tek tek çöküyor. Köylü için ulaşılması en kolay olan sağlık kurumu sağlık ocaklarıdır. Bunu da köylünün elinden alırsanız köylü ne yapacak. Haftada bir köye doktor göndermek çözüm değil sorunu büyütmektir. Tansiyon hastası olan insanlar var, iğne vurulmaak isteyen hastalar var bunlar haftada bir gelen doktoru mu bekliyecekler.

Bu köylüye yapılmış büyük bir zulümdür. 7 Haziran seçimleri bu yüzden çok önemli bu iktidarı artık göndermenin zamanı gelmiştir. Çiftçi mutsuz, köylü mutsuz, emekli, işçi, öğrenci, genç, kadın, çocuk toplumun tüm kesimleri mutsuz. Sosyal devlet toplumun refahını düşünen, toplumu  ileriye taşıyan bir sistem olmalı. Bu yüzden bu iktadardan kurtulmak için 7 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy verin gitsinler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.