Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a 'Taşeron' ziyareti

CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a 'Taşeron' ziyareti

AK Parti Bayraklı İlçe Kongresi'nde yeniden İlçe Başkanı seçilen Özgür Hızal’a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper taşeron işçilerin mağduriyetini de dile getirdi. Alper, sorunun çözülmesi için AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ve Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekil Hamza Dağ ile görüşülmesini istedi. CHP'li Alper'den AK Partili Hızal'a ziyaret

  • Ege Postası
  • 28.03.2018 - 16:52

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - 18 Mart’taki kongrede yeniden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı seçilen Özgür Hızal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’i makanında ağırladı. Alper, ziyarette Hızal’ı tebrik ederken, KHK ile yapılan taşeron düzenlemesinin doğurduğu mağduriyetlerin giderilmesi için yardım istedi.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’i makamında ağırlayan Hızal, "17 aydır ilçe başkanlığı görevindeyim. Siz yerelde iktidarsınız, biz genelde. Siz muhalefetsiniz ama siyasi uslüp açısından hiç bir zaman belli çizgilerin dışına çıkmamaya çalıştık. Hem CHP, hem AK Parti olarak çok doğru bir muhalefet-iktidar ilişkisi içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Bu süreci ilerideki seçimlerde de yürüteceğimize inanıyorum. Bizler rakibiz. Bizlerin siyaset anlayışıyla sizinki farklı olabilir ama tek doğrumuz var. Bütün çabamız ülkemizin, milletimizin ve devletimizin çok daha iyi noktalara gelebilmesi. Biz meseleye farklı açıdan bakarız, siz farklı açıdan bakarsınız, sonuç itibariyle bu kararı verecek olan halk. Bu üslubumuzun, bu çizgimizin aynı şekilde devam etmesi dileğinde bulunacağım” diye konuştu.

BİZ DE SİZİ ZİYARET ETMEK İSTERİZ

Hızal, "Nazik ziyaret" için teşekkür etti, "Biz de önümüzdeki süreçte sizi makamınızda ziyaret etmek isteriz” dedi.

Hızal ve ekibine başarı dileyen CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper de göreve geldikleri günden beri, yerel siyaset yaptıklarını, genel siyasete girmediklerini vurguladı. Bayraklı'ya hizmet sevdasıyla çalıştıklarının altını çizen Alper, "Burada hiç bir partiyle kavga etmenin fayda getirmeyeceğinin bilincindeyiz. Bayraklı halkına teşekkür ediyorum. 2 dönemdir CHP iktidarına karnesini verdi. Biz de belediye başkanımızla, halkımıza, bize güvenenlere, bütün Bayraklı’ya elimizden geldiğince adil ve adaletli bir şekilde, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etme sevdasıyla çalışıyoruz. Önümüzde seçim var. Süreci yine uyum içinde, beraber çalışarak yürüteceğiz" dedi. Alper sözlerini şöyle sürdürdü:

“SİZLERE MAKAMIM VE TELEFONUM HER ZAMAN AÇIK”

"Bayraklı’da yerelde iktidar olduğumuz için herhangi bir eksiğiniz, size ulaşanların ilettiği talepler olursa, her zaman telefonlarımız ve makımımız sizlere açık. Her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Genelde de eksikliğini hissetiğimiz konu olursa muhakkak kapınızı çalacağız. Türkiye’de AK Parti iktidarda. Zaten mecliste de Bayraklı'ya daha iyi hizmetlerin gelmesi için uyum içerisinde çalışıyoruz. AK Partili meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bayraklı’ya gelecek her türlü hizmetin önünü kesmek değil önünü açmak için çaba içerisindeler. Önemli olan Bayraklı’da yaşayanların memnuniyeti. Kişisel işleri bir kenara bırakırsak eğer kendi iç işlerimiz sizin iç işlerinize karıştırmadığımız sürece hep beraber daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum."

TAŞERON MAĞDURİYETİ

Alper ziyarette, taşeron düzenlemesiyle ilgili sıkıntılara da dikkat çekti. CHP İlçe Başkanı, "Belediyemizde, taşeron yasasından mağdur olan 46 işçimiz vardı. 20’ye yakını itiraz ederek memnu haklarını geri aldı. 26 arkadaşımızın mağduriyeti devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile konuşarak çözüm üretilmesini istiyoruz" dedi.

AK Partili Hızal da konuyla ilgili "Sayın bakanımızın bir açıklaması var. Mağduriyet yaşayanlarla ilgili bir düzenleme yapılacak. Fakat sendikalar işçileri yanlış yönlendiriyor. Bana gelen işçi arkadaşlarımıza yaptığımız yönlendirmelerle memnu haklarını aldılar. Sendikaların doğru bilgilendirmesi gerekiyor. 2 Nisan son gün. O tarihe kadar da bu çözülecektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.