Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de çift liste krizi sürüyor; O ilçede de muhalif ses

AK Parti'de çift liste krizi sürüyor; O ilçede de muhalif ses

AK Parti İzmir’de ilçe kongreleri sürecinde, genel merkez tek listeyle takvimi tamamlamayı hedeflerken, bir muhalif ses de Menemen’den yükseldi. AK Parti'de çift liste krizi sürüyor

  • Ege Postası
  • 28.03.2018 - 13:04

EGEPOSTASI –AK Parti Genel Merkezi'nin, Mithat Çetin’in yerine yola devam kararı aldığı Pelin Yayalar’ın, 1 Nisan Pazar günü Menemen Spor Salonu’nda yapılacak kongreye tek aday olarak girmesi beklenirken, seçime sayılı günler kala, Yayalar’ın karşısına rakip çıktı. Belediye Meclis üyesi Mustafa Koç, kongreye üç gün kala, ilçe başkanlığına aday olduğunu  sosyal medyadan duyurdu.

AK Parti İzmir'de, Bayraklı kongresiyle başlayan, ardından Selçuk ve Buca'yla devam eden çift liste krizi Memenen'e de uzandı. Genel merkezin ilçe başkan adayı Pelin Yayalar'a, Meclis Üyesi Mustafa Koç rakip oldu.

Mustafa Koç, Facebook’tan yaptığı paylaşımda “Çok değerli Ak Partili gönül dostlarım. Menemen'imizde partimizin kuruluşundan beri çeşitli kademelerinde görev yapmış kardeşinizim. Bugüne kadar aldığım tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalışarak, kongre sürecine girdiğimiz bu dönemde ilçe başkanlığına hizmet ve dava için adayım. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. İlçemiz ve partimiz için hayırlısı olması dileği ile Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.