Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Böke koltuk değneğiyle sahaya indi

CHP'li Böke koltuk değneğiyle sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Selin Sayek Böke partisinin İzmir aday tanıtım toplantısına katılmak için İzmir’e geldi. Koltuk değnekleriyle toplantıya gelen Böke, ayağının sıkıntısının Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sıkıntı karşısında bir önemi olmadığını belirterek, seçim kampanyası boyunca programı elverdiği oranda her saniyesini İzmir’de geçireceğini kaydetti. Böke: O sorunun yanıtı İzmir'de yatıyor

  • Ege Postası
  • 31.05.2018 - 12:46

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Bir yıl içinde ayağından iki kez talihsiz bir kazaya maruz kalan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İzmir’de 2’inci Bölge 2’inci sıra adayı olarak gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, demokrasi mücadelesinin fitilini İzmir’den ateşleyeceklerini söyledi.

Programı elverdiğince seçim kampanyası boyunca İzmir’de olacağını açıklayan Böke, koltuk değneğiyle geldiği toplantı sonrasında ayağındaki sıkıntının Türkiye’nin yaşadığı sıkıntı karşısında ir önemi olmadığını belirtti.

PROGRAMLARIM DIŞINDAKİ HER SANİYEMİ İZMİR’E ADAYACAĞIM

“Türkiye’nin ihtiyacı olan demokrasi mücadelesi ışığında benim ayağımın sıkıntısı bir sıkıntı değil. Dolayısıyla verilecek mücadeleyi her yerde veren Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak ben de her yerde mücadelemi vereceğim”  diyen Selin Sayek Böke, “Burada olacağım. Gelebildiğim kadar burada olacağım. Gelememe sebebim de başka yerlerde olan programlarından kaynaklı olacak. Ekonomiye dair toplantılar oluyor. Onun dışındaki her saniyemi İzmir’e ve Türkiye’nin,  İzmir’in demokrasi mücadelesine adayacağım. Buradayız. Buradan Türkiye’ye demokrasiyi taşıyacağız” diye konuştu.

YENİDEN ADAY OLMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

Yeniden aday olarak gösterilmekten onur duyduğunu dile getiren CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Selin Sayek Böke, “İzmir Türkiye’nin aydınlık yüzü. Demokrasinin içselleştirildiği, yaşayan ve yaşatan bir kent. Ki zaten kendi içinde İzmirliliği olan biri için karşılıklı bir duygu. Yeniden aday olmaktan büyük onur duyuyorum. Türkiye’nin karşısındaki demokrasi mi tek adam mı sorusunun yanıtı aslında İzmir’de yatıyor” dedi.                                 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.