Dolar 34,0801
%0.19
Euro 38,0749
%0.05
Altın 2.841,860
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gökçen'den AK Parti Sözcüsü Çelik'e yanıt: Burak Keleş hakkında iki kelime söz söylesin

CHP'li Gökçen'den AK Parti Sözcüsü Çelik'e yanıt: Burak Keleş hakkında iki kelime söz söylesin

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Dilruba Kayserilioğlu'nun 93. İEF açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanında protokolde oturtulmasına yönelik isim vermeden Özgür Özel'e tepki göstererek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez" ifadelerine CHP'den yanıt gecikmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, AK Partili Çelik'e yanıt verirken, "önce nefret söylemi neymiş onu bir öğrensin, sonra da Atatürk’e ve CHP’ye ağza alınmayacak küfürler eden, “tecavüzcünüzü biz seçiyoruz” gibi iğrenç ifadeler kullanarak geçen seneden bu yana toplumu kutuplaştıran Burak Keleş hakkında iki kelime söz söylesin.' dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2024 - 14:54
  • Güncelleme: 31.08.2024 - 15:11

EGEPOSTASI- İzmir'de verdiği bir sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanıp 18 gün cezaevinde kaldıktan sonra önceki gece serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun, İzmir Enternasyonal Fuarı açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanında protokolde yer almasının ardından AK Parti ile CHP arasında başlayan tartışmalar sürüyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, isim vermeden Özgür Özel'e tepki göstererek,  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez" ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in eleştirilerine CHP'den yanıt gecikmedi.

BURAK KELEŞ'E İKİ KELİME SÖYLEYİN

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen AK Partili Çelik'e yanıt verirken, CHP seçmenine ve Atatürk'e ağır küfürler ve hakaretler eden Burak Keleş'i hatırlattı.

Gökçen tepkisini şu ifadelerle ortaya koydu;

''Cezaevine attıkları bir kişi üzerinden hem partimize, hem de muhalif vatandaşlarımıza hakaret etmeye devam eden bazı troller var. Bu trollerin peşine takılan ve “şuursuzluktan” bahseden Ömer Çelik, önce nefret söylemi neymiş onu bir öğrensin, sonra da Atatürk’e ve CHP’ye ağza alınmayacak küfürler eden, “tecavüzcünüzü biz seçiyoruz” gibi iğrenç ifadeler kullanarak geçen seneden bu yana toplumu kutuplaştıran Burak Keleş hakkında iki kelime söz söylesin.'' 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.