Dolar 34,0801
%0.19
Euro 38,0749
%0.05
Altın 2.841,860
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den gelen tepkilere CHP'li Aslanoğlu'ndan yanıt:  Kimseyi size karınca gibi ezdirmeyiz

AK Parti'den gelen tepkilere CHP'li Aslanoğlu'ndan yanıt: Kimseyi size karınca gibi ezdirmeyiz

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun, İzmir Enternasyonal Fuarı açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanında protokolde yer almasına AK Parti cephesinden getirilen eleştirilere yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2024 - 13:25
  • Güncelleme: 31.08.2024 - 15:15

EGEPOSTASI- İzmir'de verdiği bir sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanıp 18 gün sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun, İzmir Enternasyonal Fuarı açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanında protokolde yer almasına AK Parti cephesinden sert tepki geldi.

AK Partili isimler bu buluşmanın 'kabul edilemez' olduğu vurgularken, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da, ''Milyonlarca AK Partiliye hakaret eden bir edepsizi 'onur' konuğu diye İzmir'e sundular. Bunlarda onur, gurur kalmamış. Bu terbiyesizliğinize cevap verdiğimizde çok sertsiniz diye ağlamayın ama…'' ifadeleriyle sert tepki göstermişti.

"KİMSEYİ SİZE KARINCA GİBİ EZDİRMEYİZ"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti cephesinden gelen eleştirilere CHP Lideri Özgür Özel'in İzmir Enternasyonal Fuarı açılışında yaptığı konuşmadan bir kesitle yanıt verdi.

Aslanoğlu, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de dediği gibi, “Türkiye’de nerede bir mağdur bir mazlum varsa öyle arkasında falan değil, yanındayız: Kimseyi size karınca gibi ezdirmeyiz; karıncanın kardeşi var, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir!” dedi.

'ÇELİK, BURAK KELEŞ'E DE İKİ KELİME SÖYLESİN'

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen de CHP'ye oy verenlere sert küfürler ile hakaret eden Burak Keleş'i gündeme getirerek, Ömer Çelik'e tepki gösterdi

Gökçen paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

''Cezaevine attıkları bir kişi üzerinden hem partimize, hem de muhalif vatandaşlarımıza hakaret etmeye devam eden bazı troller var.

Bu trollerin peşine takılan ve “şuursuzluktan” bahseden Ömer Çelik, önce nefret söylemi neymiş onu bir öğrensin, sonra da Atatürk’e ve CHP’ye ağza alınmayacak küfürler eden, “tecavüzcünüzü biz seçiyoruz” gibi iğrenç ifadeler kullanarak geçen seneden bu yana toplumu kutuplaştıran Burak Keleş hakkında iki kelime söz söylesin.''

 

 

 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.