Dolar 34,1045
%0.26
Euro 38,1552
%0.26
Altın 2.860,260
%1.09
Bist-100 9.962,00
%-0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay'dan Dikili'ye söz: Hiçbir kirli su akmayacak!

Başkan Tugay'dan Dikili'ye söz: Hiçbir kirli su akmayacak!

38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’nin açılışında konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili'nin altyapı sorunlarını çözmek için Kasım ayınca çalışmalara başlanacağını belirterek, Dikili'ye altyapı sözü verdi.

  • Ege Postası
  • 29.08.2024 - 10:23
  • Güncelleme: 29.08.2024 - 12:36

EGEPOSTASI-38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’nin açılışında konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili'ye söz verdi. Tugay,  "Bundan sonra Dikili'de denize hiçbir kirli su akmayacak. Arıtma tesisi ile, altyapı çalışmalarıyla tüm mahallelerin kirli suları tertemiz olacak. İçimizdeki sevgiyle, saygılıyla sizlere hizmet etmeye ve bu onuru yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, " Bir kenti 38. defa Emek ve Demorkasi adıyla bir festival düzenlemesi bir onur. Ben de genç yaşlarımdan beri fırsat bulabildiğimce Dikili'de gerçekleşen festivali sizler gibi takip etmeye çalıştım. Ülke gündemine yön veren tartışmaları ben de sizlerle izledim. Bu festivalin açılışında konuşmak benim için bir şeref. Biz İzmirliler için sahip olduğumuz kültürel zenginliklerimizi, demokrasiye olan bağlılığımızı ve emeğe verdiğimiz değeri bir araya gelerek kutladığımız bir aile toplantısı bu festival. Bugün aramızdaki bağı güçlendirerek gelecek kuşaklara aktarıyoruz. Dikili ilçemizin bu mirasa sahip çıkmasını ve istikrarlı bir şekilde değerleri korumasını ben de değerli buluyorum" dedi. 

"İKTİDAR OLMAK ÜZERE YÜRÜMEK..."

31 Mart yerel se.imlerden sonra İzmirlilerin tüm sorunlarına sahip çıktığını aktaran Başkan Tugay, "Ben 31 Mart zaferinden sonra bir çoğu burada aramızda bulunan başkanlarımızla İzmir'in tüm ilçelerinde İzmirlilerin tüm sorunlarına sahip çıkarak çalışmaya devam ettiğimizi, bize olan inancınızı, bize olan desteğinizi hissettiğimizi ve bu güvenle, gururla önümüzdeki ilk genel seçimde iktidar olmak üzere yürüyüşe devam ettiğimizi sizlere ifade etmek isterim. 30 ilçemizde olduğu gibi Dikili'de de ilçemizi daha iyi nasıl hizmete kavuştururuz diye değerlendirmeler yapıyoruz" diye konuştu. 

"DİKİLİ'YE HİÇBİR KİRLİ SU AKMAYACAK!"

Dikili'ye altyapı sözü veren Tugay,  "Uzun zamandır beklenen, bekletilen altyapı çalışmasını önümüzdeki Kasım ayından itibaren başlatıyoruz. Sizlere söz veriyorum. Bundan sonra Dikili'de denize hiçbir kirli su akmayacak. Arıtma tesisi ile, altyapı çalışmalarıyla tüm mahallelerin kirli suları tertemiz olacak. İçimizdeki sevgiyle, saygılıyla sizlere hizmet etmeye ve bu onuru yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.