Dolar 34,1023
%0.25
Euro 38,1694
%0.3
Altın 2.856,290
%0.95
Bist-100 9.987,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de gençlik yarışı devam ediyor: Alternatif törene 'Karşıyaka' damga vurdu

CHP'de gençlik yarışı devam ediyor: Alternatif törene 'Karşıyaka' damga vurdu

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği alternatif çelenk bırakma törenine Karşıyaka gençlik kolları damga vurdu. Başkan Tugay’ın İzBB aday adaylığı döneminden beri birlikte çalıştığı Karşıyaka Gençlik Kolları, Tugay için ‘İşte örgüt işte başkan’ sloganları attı. Öte yandan Tugay’ın Özenç Kalkan’a destek veren gençlik kolları başkanları ile birlikte verdiği fotoğraf dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 30.08.2024 - 15:59
  • Güncelleme: 30.08.2024 - 16:21

EGEPOSTASI- CHP’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan parti içi yarış tüm hızıyla devam ediyor. Kadın kollarında yarışın sona ermesinin ardından gençlik kollarında da kongre takvimi işlemeye başlamıştı.  

Gençlik kollarında ilçe kongrelerinin sona ermesiyle gözler il kongresine çevrildi.

6-9 Eylül’de gerçekleşecek olan Tüzük Kurultayı’nın ardından yapılması planlanan il kongresi için tarih henüz netleşmedi.

KOTAN’IN ADAYI GÖKMEN

4 yıldır Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini sürdüren Burak Kotan’ın il için aday olmayacağı kesinleşirken, önceki dönem Buca Gençlik Kolları İlçe Başkanı İrem Gökmen’i destekleyeceği iddia edildi. Burak Kotan’ın Genel Başkan adaylığı için hamle yapması bekleniyor.

KARŞIYAKA’DAN TAM DESTEK

Karşıyaka delegasyonunun tam desteğiyle yola çıkan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Özenç Kalkan’ın İl başkanlığı için ilçelerde çalışmalara başladığı öğrenildi. 

BORNOVA VE KARŞIYAKA YAN YANA

Öte yandan, CHP kongrelerinde büyük öneme sahip ilçelerden biri olan Bornova gençlik kollarının da Özenç Kalkan’a destek vereceği ileri sürüldü. Alternatif törende Özenç Kalkan ve Karşıyaka gençlik kollarının, Bornova Gençlik Kolları Başkanı Osman Çıtak ve yönetimi ile fotoğraf verdiği görüldü.

TUGAY İLE FOTOĞRAF VERDİLER

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen alternatif çelenk bırakma törenine Karşıyaka gençlik kolları damga vurdu. Başkan Tugay’ın İzBB aday adaylığı döneminden beri birlikte çalıştığı Karşıyaka Gençlik Kolları, Tugay için ‘İşte örgüt işte başkan’ sloganları attı. İzBB Başkanı Cemil Tugay ve CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'ın Karşıyaka ve Kalkan’a destek veren gençlik kolları başkanları ile birlikte verdiği fotoğraf dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.