Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Nalbantoğlu'ndan 'Özgürlük Yürüyüşü'ne destek

CHP'li Nalbantoğlu'ndan 'Özgürlük Yürüyüşü'ne destek

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın, Hatay vekili Can Atalay'ın serbest bırakılması için başlattığı yürüyüşü devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Özgürlük Yürüyüşü‘nün 13. gününde Adana Pozantı’da Erkan Baş ile bir araya geldi. Can Atalay'ın serbest bırakılması için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nalbantoğlu, "Adalet geç olmadan tecelli etmeli ve bu hukuksuzluğa bir son verilmelidir" dedi.

  • Ege Postası
  • 13.10.2023 - 14:38
  • Güncelleme: 13.10.2023 - 14:50

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili davada tutukluyken Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın serbest bırakılması için Hatay'dan başlattığı "Özgürlük Yürüyüşü" devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Özgürlük Yürüyüşü‘nün 13. gününde Adana Pozantı’da Erkan Baş ile bir araya geldi. CHP'li Nalbantoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Can Atalay'ın serbest bırakılması için çağrıda bulundu. 

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'nun paylaşımı şu şekilde;

"Özgürlük Yürüyüşü‘nün 13. gününde Adana Pozantı’da Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Baş ve partinin değerli yöneticileri ile bir araya geldik. Hatay Milletvekili Can Atalay’ın bireysel başvurusunun görüşülmesi dün Anayasa Mahkemesi Genel Kurulunun kararı ile ertelendi. Can Atalay’ın Milletvekilliği görevini ve özgürlüğünü gasbetmeye devam ediyorlar. Adalet geç olmadan tecelli etmeli ve bu hukuksuzluğa bir son verilmelidir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.