Dolar 33,9914
%-0.08
Euro 37,8843
%0.05
Altın 2.824,240
%-0.03
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Özkan'dan AK Parti Karaburun Adayı Kaykaç'a 'uyarı': Suç duyurusunda bulundu

CHP'li Özkan'dan AK Parti Karaburun Adayı Kaykaç'a 'uyarı': Suç duyurusunda bulundu

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç'a uyarılarda bulundu. Kaykaç'ın okullarda mesai yaptığına dikkat çeken Özkan, "Burası başka yere benzemez Eyüp Bey. AK Parti’nin adayıysan, adaysın. Seçime uyman gereken kuralların hepsine uyacaksın. Biz nasıl yasaya ve kurallar riayet ediyorsak sen de öyle davranacaksın. Başka hiçbir yolun yoktur. Seni bir daha uyarmayacağım. Çocuklarımız senin propagandandan olumsuz etkileniyorlar. Onların üzerinde baskı kuramazsın adını imzanı onların elbisesine, topuna, onların eşyalarının üzerine bırakamazsın. Seni uyarıyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.03.2024 - 13:47

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile AK Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç'ı hedef aldı. 

Kaykaç'ın okullarda mesai yapmasına tepki gösrteren  Özkan, "Buradan uyarmak isterim; Burası başka yere benzemez Eyüp Bey. AK Parti’nin adayıysan, adaysın. Seçime uyman gereken kuralların hepsine uyacaksın. Biz nasıl yasaya ve kurallar riayet ediyorsak sen de öyle davranacaksın. Başka hiçbir yolun yoktur. Seni bir daha uyarmayacağım. Çocuklarımız senin propagandandan olumsuz etkileniyorlar. Onların üzerinde baskı kuramazsın adını imzanı onların elbisesine, topuna, onların eşyalarının üzerine bırakamazsın. Seni uyarıyoruz" dedi. 

Tuncay Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Karaburun’dayız. Karaburun'da kaymakamken son 15 dakika içinde istifa edip AK Parti’nin Karaburun Belediye Başkan adayı olan Eyüp Kaykaç ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunduk.  Eyüp Kaykaç hala kendisini Karaburun’un kaymakamı zannediyor. Anaokullarında, ilkokullarda, okullara siyasetin giremeyeceği, siyasetçinin girip propaganda yapamayacağı yerlerde yasa tarafından yasaklanmış olmasına rağmen, hiçbir yasayı dinlemeden, hiçbir kural dinlemeden propaganda yapıyor. Bununla ilgili olarak kendisini Karaburun Adliyesi’ne şikayet ettik.

SENİ UYARIYORUZ! 

Ayrıca buradan uyarmak isterim; Burası başka yere benzemez Eyüp Bey. AK Parti’nin adayıysan, adaysın. Seçime uyman gereken kuralların hepsine uyacaksın. Biz nasıl yasaya ve kurallar riayet ediyorsak sen de öyle davranacaksın. Başka hiçbir yolun yoktur. Seni bir daha uyarmayacağım. Çocuklarımız senin propagandandan olumsuz etkileniyorlar. Onların üzerinde baskı kuramazsın adını imzanı onların elbisesine, topuna, onların eşyalarının üzerine bırakamazsın. Seni uyarıyoruz. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.