Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tugay'dan rakibi Hamza Dağ'a 'ikinci çevre yolu' soruları: Bugüne kadar ne yaptınız?

Tugay'dan rakibi Hamza Dağ'a 'ikinci çevre yolu' soruları: Bugüne kadar ne yaptınız?

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan rakibi Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın vaadi olan ikinci çevreyolu projesine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Tugay açıklamasında, AK Partili Dağ'a, "Hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı hem de iktidar partisinin yöneticisi ve eski İzmir Milletvekili olarak, seçilemediğiniz takdirde bu projeyi merkezi yönetim eliyle gerçekleştireceğinize, en azından bunun için çalışacağınıza İzmir kamuoyu önünde söz verir misiniz? Ayrıca, yıllardan beri gündemde olan bu projenin gerçekleşmesi için bugüne kadar ne yaptınız, açıklar mısınız? Yoksa bu projenin gerçekleşmesi için İzmirlilerin mutlaka size oy vermeleri mi gerekiyor?" sorularını yöneltti.

  • Ege Postası
  • 21.03.2024 - 13:41
  • Güncelleme: 21.03.2024 - 14:25

EGEPOSTASI- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan rakibi Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın vaadi olan ikinci çevreyolu projesine ilişkin sorular sordu. 

Tugay açıklamasında, " Hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı hem de iktidar partisinin yöneticisi ve eski İzmir Milletvekili olarak, seçilemediğiniz takdirde bu projeyi merkezi yönetim eliyle gerçekleştireceğinize, en azından bunun için çalışacağınıza İzmir kamuoyu önünde söz verir misiniz? Ayrıca, yıllardan beri gündemde olan bu projenin gerçekleşmesi için bugüne kadar ne yaptınız, açıklar mısınız? Yoksa bu projenin gerçekleşmesi için İzmirlilerin mutlaka size oy vermeleri mi gerekiyor?" dedi. 

Tugay'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

"Zaman zaman sorulduğu için söylüyorum;

İkinci çevreyolu projesini destekliyor ve İzmir'in kent içi trafik yükünün azaltılması için çok önemli görüyorum.

Ancak projeyi sahiplenmeye çalışan Hamza Dağ'a şu soruyu sormak isterim; Bu projeyi Büyükşehir Belediyesi kaynakları ile yapamayacağınızı ikimiz de biliyoruz. İzmir BB nin böyle bir görevi de kaynağı da yetkisi de yok.

Hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı hem de iktidar partisinin yöneticisi ve eski İzmir Milletvekili olarak, seçilemediğiniz takdirde bu projeyi merkezi yönetim eliyle gerçekleştireceğinize, en azından bunun için çalışacağınıza İzmir kamuoyu önünde söz verir misiniz?

Ayrıca, yıllardan beri gündemde olan bu projenin gerçekleşmesi için bugüne kadar ne yaptınız, açıklar mısınız?

Yoksa bu projenin gerçekleşmesi için İzmirlilerin mutlaka size oy vermeleri mi gerekiyor?"

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.