Dolar 34,1702
%0.02
Euro 38,1582
%-0.02
Altın 2.914,660
%-0.19
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Afrin operasyona destek

CHP'li Yücel'den Afrin operasyona destek

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, TSK'nın Afrin'e başlattığı operasyonu olumlu bulduğunu belirtti, bölgedeki terör unsurlarının temizlenmesini temenni etti. CHP İl Başkanı'ndan Afrin değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 24.01.2018 - 11:40

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, TSK'nın sınır ötesi harekatı hakkında açıklamalar yaptı. Operasyonu olumlu bulan Yücel, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sınır güvenliğinin sağlanması ve ulusal güvenliğimizin sağlanması açısından önemli ve anlamlı görüyoruz. Şu anda Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçiğimiz Türkiye sınırları dışında bir operasyona başlamış durumdadır. Aynı zamanda bir astsubayımız şehit oldu. Ardından bir üst teğmenimizin şehit haberini aldık. Bunların artmaması bizim tek dileğimizdir. Mehmetçiğimizin başka bir zayiat vermeden yurda dönmesini temelli ediyoruz. Suriye sınırının teröristlerden temizlenmesi en büyük hedefimiz ve temennimiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hava desteğinin şart olduğu yönündeki açıklaması sonrası Rus yetkilileriyle bir görüşme yapıldığının hatırlatılması üzerine Yücel, "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun ana muhalefet partisi lideri olarak görüşleri hükümet tarafından dikkate alınmıştır. Bu operasyonun yönetilmesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin inisiyatif sahibi olması önemlidir. Dolayısıyla bu harekatın doğru bir şekilde amacına ulaşabilmesi için hava desteğinin olması da şarttır" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.