Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel hacklendi: WhatsApp hesabını ele geçirdiler...

CHP'li Yücel hacklendi: WhatsApp hesabını ele geçirdiler...

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, WhatsApp hesabının çalındığını, "WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir" ifadeleriyle duyurdu.

  • Ege Postası
  • 19.08.2024 - 15:45
  • Güncelleme: 19.08.2024 - 21:11

EGEPOSTASI- CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini duyurdu. 

Yücel sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında, "Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim" ifadeleriyle çevresini ve takipçilerini uyardı. 

Yücel'in açıklaması şu şekilde:

"WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim. Bu süre zarfında lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linklere tıklamayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Hesabımı geri almak ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları atıyorum. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Eğer acil bir durumda bana ulaşmanız gerekiyorsa, lütfen alternatif iletişim yollarını kullanın."

Hesabı ele geçiren kişi ya da kişiler Yücel'in profil fotoğrafını kaldırarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını koydular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.