Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler çocukların yüzünü güldürdü!

CHP'li gençler çocukların yüzünü güldürdü!

Kurban Bayramı’nda dar gelirli aileler ve çocuklarına yardım etmek için harekete geçen CHP İl Gençlik Kolları, örnek bir sosyal projenin altına imza attı. Bayraklı ve Çiğli ilçesinde daha önceden belirlenen dar gelirli ailelerin çocuklarını alışverişe götüren İl Gençlik Kolları Yönetimi, 10 çocuğun da bayram sevinci oldu.

  • Ege Postası
  • 15.10.2013 - 08:11
EGE POSTASI - İnsana dokunan, insan odaklı sosyal sorumluluk projelerini üreterek hayata geçirmeye devam eden CHP İzmir İl Gençlik Kolları, yine örnek bir çalışmanın altına imza attı. İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan öncülüğünde Kurban Bayramı için bir çalışma yürüten CHP’li gençler, dar gelirli ailelerin elinden tutarak çocuklara da bayram sevinci oldu. Bayraklı ve Çiğli’de toplam 10 çocuğu alışverişe götüren ve bayramlık kıyafet alan CHP Gençlik Kolları üyeleri, hem ailelerin hem de çocukların yüzlerini güldürdü.

SOYDAN: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, yardım yapmaktan ötürü mutluluk duyduklarını kaydederek, “Bir hafta boyunca partili arkadaşlarımıza duyurular yaptık ve çalışmalar yürüttük. Örgütten bağış topladık. Yönetimden iki arkadaşımızın Çiğli ve Bayraklı’da yaptığı incelemeler neticesinde yardıma muhtaç aileleri ve çocuklarını tespit ettik. Toplam 10 çocuğumuzu evlerinden alarak araçlarımızla mağazaya götürdük ve alışveriş yaptık. Onlara kıyafetler aldık. Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek bizi mutlu etti. CHP İl Gençlik Kolları olarak bunun gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.