Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulut: Diktatörlüğe Çiğli'den meydan okuyoruz

Bulut: Diktatörlüğe Çiğli'den meydan okuyoruz

Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ester Bulut bayram dolayısı ile ilgili bir mesaj yayınladı. "Diktatörlüğe Çiğli'den meydan okuyoruz" diyerek adaylığı ile ilgili de açıklamalara yer veren Bulut,"Çiğli'nin de ülkemizinde çehresi değişecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2013 - 16:19
İŞTE O AÇIKLAMA...

Kalbi Cumhuriyet Halk Partisi’yle atan yol arkadaşım;

İzmir Atatürk'ün çağdaş ışığıyla yürürken, Türkiye'miz karanlık bir iktidarın sonu gelmez yıkıcılığıyla karşı karşıya.
Hayatın her alanında hissedilen baskılar, yaşam tarzımıza, özgürlüklerimize yapılan müdahaleler, hükümetin emriyle vahşete dönüşen polis şiddeti ve daha onlarca hukuksuzluk etrafımızı sarmış durumda.
İçinde bulunduğumuz durum; savunma yaparak, boyun eğerek, günü kurtarmayı hedefleyerek yaşamımıza imkan vermiyor,

Karşımızda uzlaşmaz, ötekileştirici, yıkıcı ve tahrik edici bir güç var. Kendisinden olmayan herkesi "yok etmek" için kadrolaşan, kendi militanlarını kilit noktalara taşıyan bir anlayış egemen durumda.

Bizler yani Cumhuriyet Halk Partililer için karar alma günü geldi.Ya günü kurtaracağız ya da "Ülkemizi Yeniden Kuracağız!"

Aranızda yetişmiş, Partimizin çeşitli kademelerinde görev almış, yaşamının her alanında Cumhuriyet değerlerini savunmuş bir evladınız olarak, bu zorlu dönemde, sorumluluk almak üzere Çiğli Belediye Başkanı olmak için ekibimle beraber karşınıza çıkıyoruz.

Sizlerden öğrendiğim Cumhuriyet'in temel ilkelerine sahip çıkmak ve insan onurunun hayatın her alanına egemen olmasını sağlamak için görev talep ediyoruz.

Adayım! Çünkü Cumhuriyet kavgamızda asla geri adım atmayacak bir nefer ve genç bir kadın olarak geleceğimize sahip çıkmak istiyorum.

Artık zamanı geldi! Ülkemizi Yeniden Kuruyoruz! Diktatörlüğe Çiğli'den meydan okuyoruz. Çiğli'nin de ülkemizinde çehresi değişecek.

Elimizde Gezi Direnişi'nin Gündoğdu İsyanı'nın çiçekleri var. Her yere sevgi çiçekleri ekeceğiz.
Yüreğimiz heyecan dolu! 11 yıldır zulüm görenlerin, aşağılananların, evinin kapısına işaret konulanların, fişlenenlerin, sahte belgelerle zulüm hanelere atılanların sesleri kulaklarımızda.
"Sıra bende değil!" Demeden bir adım öne çıkıyoruz. Gençleri, kadınları, genç fidanları yanımıza aldık; mücadele bayrağını Çiğli'de yükseltiyoruz.
Güç verin, destek verin! Çiğli'yi ve Ülkemizi Yeniden birlikte kuralım!

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Saygılarımla.

ESTER BULUT

ÇİĞLİ BELEDIYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.